Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş cok sacma deil gece örcektin oyuncu kirliligini :D
  • Geri sayım:http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?day=15&month=7&year=2010&hour=12pm&min=00&sec=00&p0=137

Bizim saatimizle oyun tam 22.00da açılacakUmarım lag sorunu çözülür... İlk yerdeki yaratıkların canı bitiyordu ölmüyorlardı 5dk sonra öldüler ve kapıdan geçtiğimde bi daha oyuna giremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Geri sayım:http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?day=15&month=7&year=2010&hour=12pm&min=00&sec=00&p0=137

Bizim saatimizle oyun tam 22.00da açılacakUmarım lag sorunu çözülür... İlk yerdeki yaratıkların canı bitiyordu ölmüyorlardı 5dk sonra öldüler ve kapıdan geçtiğimde bi daha oyuna giremedim

senin gene iyi ben girdim dondu connecting error verdi giriş o giriş daha karakter yaratmayı bile göremedim

• Çok mu kalabalık?
  • Orijinalden alıntı: aseref

Important Information!!
    ● CBT will start July 15th and end around July 21st. The client will be available at Divine Souls main page on July 12th
    ● CBT 1 will start July 15th at 3:00pm PDT

Arkadaşlar

onlarda Saat Şuan

4.00 AM 15 July

Bizde Şuan

14.00 PM 15 July

Onlarda AcılacakTarih 15.00 PM 15 July

Arada 11 Saat Fark Var

O Zaman Bizdede 11 Saati Toplarsak Acılcak Saati Buluruz.

14.00 + 11.00 : 16 July 1.00 AM

Tarih Şu
    Ayın 16'Sı Gecenin 1'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 15 Temmuz 2010; 14:00:13 >
  • Kehanet 16sında açılacağına işaret ediyor, 16sındada 17sinde açılacağı söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 15 Temmuz 2010; 14:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testq

Kehanet 16sında açılacağına işaret ediyor

Estafullah Orda Tek Tek Yazmışım Matematiksel Kehanet Olamaz!

Bana Güven Dün Saat 1 de acildi. Bugunde Acilcak
  • Böyle yönetim olmaz adamlar bi tarih veriyor tarihinde durmuyor gece oyun için sabahladım fol yok yumurta yok delirmek üzereyim şimdide 1 gün daha ertelemişler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Böyle yönetim olmaz adamlar bi tarih veriyor tarihinde durmuyor gece oyun için sabahladım fol yok yumurta yok delirmek üzereyim şimdide 1 gün daha ertelemişler ..

ben akşam 3 sularına doğru yatmıştım sıkıntıdan iyiki yatmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 15 Temmuz 2010; 14:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Böyle yönetim olmaz adamlar bi tarih veriyor tarihinde durmuyor gece oyun için sabahladım fol yok yumurta yok delirmek üzereyim şimdide 1 gün daha ertelemişler ..

ben akşam 3 sularına doğru yatmıştım sıkıntıdan iyiki yatmışım

Hayır o değil bari 25-26 Temmuz falan deselerdi oyuncuları böyle bekletmeye ne hakları var ..

• sitede zaten demisler bi bak strsen anoncement boulumnde closed beta opens'a 15-16 July :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Ben stress testteki setupı indirmiştim onunla girebilirmiyim yeniden indirmem gerekir mi?

hayır yeni client lazım

Arkadaşım bilmeden yorum yapmazsan herkes için daha iyi olur.

Stress testtekiyle girebilirsin.
  • quote:

sitede zaten demisler bi bak strsen anoncement boulumnde closed beta opens'a 15-16 July :)

onu yeni yaptılar başta 14-15 ti o
  • caqtırmaa :D
  • quote:

caqtırmaa :D

andirigandi yapıp cebine atacan demi çaqal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 15 Temmuz 2010; 15:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testq

quote:

caqtırmaa :D

andirigandi yapıp cebine atacan demi çaqal

Neden bu forum yaa? Yapmayın bize bu işkenceyi
  • bana bakma zola fspam yaptırıyolar.

oyunu kac gündür bekledigimi gormussundur. tek bu konuda aktifim :)
  • quote:

bana bakma zola fspam yaptırıyolar.

oyunu kac gündür bekledigimi gormussundur. tek bu konuda aktifim :)

52 Postunun 30 u bu konudadır ozaman
  • Bu sabah kalktım ve oyunu indirdim, sonra yükledim oyuna girdim. Karakterimi açtım ve oyuna başlamak için START dediğimde oyuna girmedi.. O sırada arkadaşım oynuyordu, oyundaydı. Ben niye giremedim? :S 1 saat sonra da oyun kapandı zaten.. Şansımaa.. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Bu sabah kalktım ve oyunu indirdim, sonra yükledim oyuna girdim. Karakterimi açtım ve oyuna başlamak için START dediğimde oyuna girmedi.. O sırada arkadaşım oynuyordu, oyundaydı. Ben niye giremedim? :S 1 saat sonra da oyun kapandı zaten.. Şansımaa.. :P

Siz yine karakter yaratmışsınız biz patch bile atamadık
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.