|
Bildirim
|
İngilizce yerler olması normal. Alfa diye verdiler çünkü. Ama çevirinin vasat olması normal değil. Çevirmen katletmiş resmen. Hani bir konuya güzel bir yorum gelmişti onu bırakayım bende.
"İngilizce anlamıyorum diye indirmiştim artık Türkçeyi de anlamıyorum." |
Burada bir sürü olumsuz eleştiri vardı. Gitmiş hepsi :) tepen tırnağa çamura batmışız lan her alanda. Kıçı kırık bir oyun yaması yapanlar bile kendilerini övmediğin müddetçe yorumların görünür olmasını istemiyor.
|
eh be alfa işte arkadaş yarım yamalak devrik cümlelerin olması normal test edilmemiş amma abarttınız biraz oyna bırak neden 15 saat oynuyorsun
|
Eğer burada animus projesi ile ilgili anlatılanlar doğru ise şayet animus projesi oluşumu kötü niyetli bir çete tarafından ele geçirilmiş demektir. Aman paranızı kaptırmayınız, uzak durunuz. Said Sürücü de baktı bunlardan bir cacık olmayacak ayrıldı bu çeviri grubundan.
|
Hocam evet şu an almak hata ama yamayı yapanlar insanları yanlış yönlendiriyor ve doğrusunu konuşmaya çalışanları engelliyor asıl sıkıntılı kısım bu üstte anlattım baya derdimi yorum gizlemelerden beta çıkacak deyip alfa çıkartmaları ama yamanın alfa seviyesinde bile olmaması bakın facebook sayfalarına 31 yorum gözüküyor ama gözüken 10 yorum geriye kalan olumsuz yorumlar gizleniyor şimdi siz farzedin yamayı alacaksınız bi yorumlara bakayım diyorsunuz herkes teşekkür etmiş tebrik etmiş grubu almaz mısınız bu yamayı ben hiç şüphelenmeden aldım hüsrana uğradım sayfada yamanın kötü olduğunu belirttim yorumum gizlendi engel yedim ağaç elmayı olmuş gibi göstermeseydi bende koparmazdım
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafelt11 -- 7 Ocak 2020; 15:38:0 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 8 Ocak 2020; 22:19:52 > |
|
|
|
|
|