Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HapLoo

Eğer tahmin ettiğim yer ise, yerdeki dairelerin büyüklüklerine göre üzerilerine ağırlıklar koymanız gerekiyor. En büyük için heavy crate gerekli en küçük için ise 2-3 tane kitap yetiyor. Aralardakilere de boyutuna göre 2 tane vazo tutturmanız lazım.

Kuyular için de ilerleyen bölümlerden birinde bir büyücünün evinde bir scroll alıyorsunuz onunla çözülüyor. Scroll'u aldıktan sonra sadece kuyuya okuyorsunuz, 2 saniyelik bir görev, çok da yüksek bir ödülü yok.

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU]

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU]

bahsettiğim yerler buralar.

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Kuyu görevi söylediğim gibi scroll ile yapılıyor. Diğerini çıkartamadım açıkçası. Takılmadıysam aklımda kalmıyor pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Kuyu görevi söylediğim gibi scroll ile yapılıyor. Diğerini çıkartamadım açıkçası. Takılmadıysam aklımda kalmıyor pek

peki scrolun adını hatırlıyor musun, bintane scroll toplamışım :)
    bide o kuyulu bölümde kapıları açtıktan sonra harita devam ediyor gibi,büyük bir bölgeye benziyor

Hatırlamıyorum adını bakmam lazım akşam :) O bölge bayağı büyük ama oradan gidilmiyor. White Witch'in evindeki portalı kullanman lazım.
    Resimleri görünce tam oldu :)

ilk yerde

2 kişiyi bir yerde, diğer ikisini öbür yerden götürmen lazım. Kolyeler aşağıya inmeden önceki kopyalardan düşüyor öldürünce. Yalnız düşen kolyeleri sürükleyip bırakman gerekli taşların üstüne, diğer türlü kabul etmiyor. Bırakınca parlar zaten yıldızlı.

İkinci ise,

O kapılar dışarıdan açılır sadece, merdivenlerden önce 4 tane basınç düğmesi var, onlarla açılır. Şu an oradan yek gidiş yolun ışınlanma başka bir noktaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Temmuz 2014; 18:56:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Resimleri görünce tam oldu :)

ilk yerde

2 kişiyi bir yerde, diğer ikisini öbür yerden götürmen lazım. Kolyeler aşağıya inmeden önceki kopyalardan düşüyor öldürünce. Yalnız düşen kolyeleri sürükleyip bırakman gerekli taşların üstüne, diğer türlü kabul etmiyor. Bırakınca parlar zaten yıldızlı.

İkinci ise,

O kapılar dışarıdan açılır sadece, merdivenlerden önce 4 tane basınç düğmesi var, onlarla açılır. Şu an oradan yek gidiş yolun ışınlanma başka bir noktaya.

işte o diğer tarafa geçiş nasıl :)
    ışınlanma demişsin,öyle bir büyü mü alınıyor? yoksa başka bir haritanın devamı mı buraya çıkıyor?

Oraya 2.haritadan geçeceksin, oraya göstermelik gönderiyor sadece şimdilik. Işınlanma derken normal waypointlere gidiş demek istemiştim, başka türlü çıkamazsın oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Temmuz 2014; 21:40:37 >
  • oyun nasıl oynanması tavsiye ediliyor mu?

offline oynasak zevki çıkar mı????
  • Tenebrium Tam Türkçe karşılığı ne olabilir arkadaşlar.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Gene tenebrium olacak o, uydurmada olsa bir element sonuçta alüminyum, potasyum gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 17 Temmuz 2014; 10:16:31 >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Sallamasyon bir element olduğu için aynen bırakılabilir
  • Oyunu dün akşam biraz oynayabildim. Harika olmuş, hakkını vererek oynamak için hafta sonunu iple çekiyorum. Baldur's Gate 2, Fallout 2 gibi oyunların hayranı iseniz, kesinlikle kaçırmayın.

Yalnız oyunu oynarken RPG açısından oyun firmalarına kızgınlığım daha da arttı. Baldur's Gate 2, Fallout 2, Planescape Torment gibi oyunlardan sonra yaklaşık 15 yıl boyunca oyun firmalarının RPG oyunlarını yaparken nasıl da yanlış yönlere kaydığını ve boşa vakit kaybettiğini görmek sinir bozucu. Örneğin; şu anda Divinity tarzı grafikleriyle ve sıra tabanlı oyun tarzıyla, Fallout 6 yada Fallout 7'nin çıkmasını bekliyor olmamız gerekirken, yeni konsollar için çıkacak FPS/RPG tarzındaki Fallout 4'ü bekliyoruz. (Resmi açıklama olmasa da çok büyük ihtimalle oyun şu anda hazırlanıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gundarin -- 17 Temmuz 2014; 11:37:41 >

• Gundarin G kullanıcısına yanıt
    "Büyük" firmalar aynı yolu izlemeye devam edecek ne yazık ki. Kickstarter sağolsun iyi kötü istediğimiz tarzda oyunlara ulaşır olduk şu aralar. Shadowrun ve Expeditions:Conquistador un araladığı kapıyı, Div:OS kırararak açtı sonuna kadar. Ağustos sonu da Wasteland 2 gelecek, belki arada Age of Decandence çıkar, yıl sonuna doğru da Pillars of Eternity. Uzunca bir süre oyalarlar bizi. Aralarda umut vaad eden irili ufaklı KS projeleri veya MM:XL, Blackguards gibi güzel sürprizlerde gelirse iyice çoşarız.

Fallout isminden pek umutlu değilim artık ne yazık ki, üstelik yakında Activision'da RPG piyasasına el atacak gibi, Arcanum isim hakları ile hiç hoş olmayan şeyler yapabilirler...
  • Arcanum ne kadar da güzel bir oyundu. Bir KS projesi çıksa acımadan basarım parayı ama nerde o şans.
  • En yakın Pillars of Eternity olacak ona hocam, onun dışında gelmez gibi geliyor bana benzer bir poje. Çok güzel bir arka plan hikayesi vardı Arcanum'un, şehirler, mekanlar hep iyi düşünülmüştü.
    Belki Troika'nın çalışanları bir araya gelip öyle bir şey yaparlar Gerçi çoğu Obsidian ve benzeri firmalara geçtiler yıllar önce firma batınca.

edit:

bu arada oyunla ilgili bir ipucu vereyim, 2. haritadaki maden köyünde Brandon denilen elemanı kızdırmadan, üzmeden tıpış tıpış yapın görevini. Güzel bir yetenek öğretiyor bütün gruba, ilerideki bazı eşyaları ve madenleri bu olmadan kullanırsanız hoş sonuçlar olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 17 Temmuz 2014; 14:32:17 >
  • Divinity II, Dragon commander facialarindan sonra Divine divinity bas yapimcisinin elinden gelen serinin son yapimi cok iyi, Baldurs gate icewind dale severler kacirmasin, sahsen dun bitirdim 2.ye devam
  • oyun gayet olmuş...görevler Allaha emanet :)
  • valla görev görev üstüne bölüm bölüm üstüne, hem yer üstü hem yer altı hem diğer diyarlar.. efsane bir oyun olmuş.

2.haritayı geçenlere bir sorum var;

beyaz cadıyı buldum buza hapsetmişler,videolarda hiberheim forge'a gidip ordaki yaratıklar bişey alıyorlar ama ben orayı temizledim videolardaki yardım eden yaratıklar çıkmadı, ordaki tıklanan ocağa tıklayınca da birşey olmuyor

Kalenin içinde ice elementallerinin kralı var, onu yenip düşen asasını alman lazım önce.
  • Şiir gibi oyun olmuş vallahi. Hakikaten büyük keyif alarak oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.