Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dayanamadın galiba hocam İyi etmişsin uzunca bir süre eğlendirir. Ben de tekrar edeyim diyorum ama bir kaç mod ve büyük yamayı bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kalenin içinde ice elementallerinin kralı var, onu yenip düşen asasını alman lazım önce.

eyw orayı hallettim.

şimdide madende takıldım, girmeye çalıştım karaşövalye izin vermiyor hiç hasar da almıyor,ne ateş ne su hiçbişey işlemiyor
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

Onlardan kaçacaksın bir süre, invisibilty büyüsü veya sneak ile dolaş etraflarından. Aralarda "cave in" diye noktalar var patlayıcılar ile açabileceğin, onlar sayesinde biraz etraflarından dolaşabilirsin. 1 kişiyi gönder sadece, biraz ileride bir tane daha ışınlanma noktası var. Geri kalanları madenden dışarı çıkarıp (piramitler çalışmaz madende) o noktaya ışınlayabilirsin. Ondan sonra 1 tane kalıyor sadece.
    bir süre daha ana görevde ilerleyince onların dokunulumazlığını silen bir büyü yapacaksın ama şimdilik kaç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Eğer tahmin ettiğim yer ise, yerdeki dairelerin büyüklüklerine göre üzerilerine ağırlıklar koymanız gerekiyor. En büyük için heavy crate gerekli en küçük için ise 2-3 tane kitap yetiyor. Aralardakilere de boyutuna göre 2 tane vazo tutturmanız lazım.

Kuyular için de ilerleyen bölümlerden birinde bir büyücünün evinde bir scroll alıyorsunuz onunla çözülüyor. Scroll'u aldıktan sonra sadece kuyuya okuyorsunuz, 2 saniyelik bir görev, çok da yüksek bir ödülü yok.

şimdi tahmin ettiğin yerdeyim :) ama ilersinde bir problem var;

videodaki oyuncu üst kattaki odaya girince içerde loic diye biri var ama ben gittim oda boş ve yandaki kapı kitli, lockpickle açılmıyor,gidecek biyer yok kaldım. burada ne yapmak lazım?

Loic ilk başta maden şehrinde, İmmaculate lere katılma görevini alman lazım ondan. O görevin ilk kısmını tamalayınca yer değiştirip o tapınağa gidecek.
  • quote:

Loic ilk başta maden şehrinde, İmmaculate lere katılma görevini alman lazım ondan. O görevin ilk kısmını tamalayınca yer değiştirip o tapınağa gidecek.

alala o şehirde katılmayı kabul ettim yemin ettirdi galiba, inglizcem çok iyi değil onun görevi nedir anlamadım?
    bide ben o tapınağa tersten girdim sıkıntı olur mu :)

Bir kaç soru soruyordu önce kitaptan, sonra direkt tapınağa yönlendiriyordu katılmayı tamamlamak için. Görevde ne diyor şu an? Adam hala tapınaktaysa ilk kısmını tamamlayamamışsındır.
  • quote:

Bir kaç soru soruyordu önce kitaptan, sonra direkt tapınağa yönlendiriyordu katılmayı tamamlamak için. Görevde ne diyor şu an? Adam hala tapınaktaysa ilk kısmını tamamlayamamışsındır.

loic halen köyde vaaz veriyor,konuşunca yine yemin ettiriyor (yemin galiba emin değilim :) )
    arkasındaki gizli odaya girmek istedim izin vermedi, belki savaşır diye vuruyorum bidaha yapma diyor susuyor

Soruları yanlış cevaplandırıyor olabilirsin, yemin dediğin o sorular olabilir. "immaculate trials I"diye bir kitap olacak onda cevaplar var.
  • quote:

Soruları yanlış cevaplandırıyor olabilirsin, yemin dediğin o sorular olabilir. "immaculate trials I"diye bir kitap olacak onda cevaplar var.

hallettim, senaryo farklı işledi

tapınaktan sonra köye tekrar gittim loicle konuştum ışınlandı tapınağa gittim adamlarıyla bana saldırdı,sanırım sınavı geçememişim.

oyunda çokça tarikatçı öldürdüm ama gizli köylerinde bana dostça davranıyorlar bu kısım saçma geldi.

bide oyunun başlarında bulduğum öküz kolyesi neye yarıyor?

• Bu oyun Baldur's Gate tarzında mı?

Loic ve adamlarını öldürünce onlardan olduğunu gösteren bir kolye alıyorsun, onu görünce bir şey yapmıyorlar çoğunlukla, arada bir sorgularlar eğer konuşma kısmında çuvallarsan saldırabilirler.

Öküz kolyesi başta bulduğun bir silahla birleşiyordu, silahın ismini unuttum. Büyük olasılıkla fark etmeden satıın, tek ellik kılıç ve kullanan yoksa satmışsındır. (ben öyle yapmıştım :))Çok mühim değil düşük seviyeli bir silahtı zaten, kolyeyi de satabilirsin.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Evet. Savaşlarda 1 action / 1 turn değil de Fallout 1-2 tarzı Action Point olayı var, gerisi hemen hemen aynı.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zamandır bu tarzda oyun çıkmıyordu, denemek lazım o zaman...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Evet, kesinlikle denemek lazim. Millet aç tavuk gibi saldırdı kaliteli crpg'ye.

İşin iyi yanı bu oyunun başarısı bu türü yeniden canlandıracak gibi duruyor. Yine KS üzerinden hazırlanan bir sürü kaliteli olma potansiyeli taşıyan oyun var önümüzdeki dönemde göreceğimiz. Alayını almazsam ne olayım.
  • bu oyunda kaybolan eşyayı bulmak imkansız mı?

çantamda leandra's blood var ama leandra's spell i ya bulamamışım ya da satmışım, örneğin skyrimdeki gibi itemcode ile eşya alma gibi bişey yok mu, eğer sattıysam veya yokettiysem herşeye baştan başlamak çok koyacak

ağır bir görev eşyası o, kaybolmaz. Duymadım daha doğrusu hiç. Büyü yıkılan tapınağın içinde aynalar ile kaçtığın. Mavi güç alanı var hatunun odası, orayı iyice bir daha araştır. Ana görev eşyası olduğu için satamazsın da onu. Yere falan attıysan bile kaybolmaz durur attığın yerde veya bıraktığın konteynırda.
  • Oyunda yaklaşık 7-8 saat geçirdim ve bana göre son yılların en iyi RPG'si dersem abartmış olmam sanırım. Bilemiyorum, belki anlık bir heyecandan dolayı böyle düşünüyorumdur ancak bir Divinity hayranı olarak böylesi bir oyun hiç beklemiyordum. Her yanından kalite ve safkan RPG akıyor.

Puanım 95 / 100 diyeceğim. Evet, bunu yapacağım.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Tadı özlemişiz Bir kere tadını alınca tekrar eski günlere dönüyor insan.
  • quote:

Tadı özlemişiz Bir kere tadını alınca tekrar eski günlere dönüyor insan.

Özlemek ne kelime... Bildiğin açmışız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.