Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TR yaması yok kimse o kadar dayanamaz gibi ilk oyunu al oyna çok şey kaybedersin ikinci oyun tamamlanana kadar ilk oyunun yanında divine divinty ve dragonsaga olanları da oyna
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Classic Edition için çıktı, EE sürümde %60 oranında aynı yama iş görüyor.
  • Bir yerde takıldım oyunun başındayım daha.
    oyunun başında ağlayan bir orc var kardeşimi ölmüş ne?İşte tam onun olduğu yerden devam ederken hooop bubi tuzağı var ve yanından köşesinden geçsemde patlıyor.Burayı nasıl geçeceğim.Orcda çok güçlüymüş kaldırıp bubi tuzağına attım ölmedi sonra iki oyuncumuda öldürdü
    Algı ya da zeka yeteneğinin iyi olması lazım tuzakları fark etmek için. Ancak oyunun henüz başı daha sonra oraya gitsen iyi olur ya da onunla uzlaşmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Algı ya da zeka yeteneğinin iyi olması lazım tuzakları fark etmek için. Ancak oyunun henüz başı daha sonra oraya gitsen iyi olur ya da onunla uzlaşmayı dene.

Hocam karakteri nasıl geliştirebilirim.Oyunun başındayım ve kimle savaşırsam savaşayım mağlup oluyorum.Dolayısıyla oyundan soğudum biraz.Ama karakterleri geliştirebileceğim bir yer varsa bari hazırlıklı çıkayım düşman karşısına?
    Zor olan kısım zaten oyunun başları. Keşif yeteneğinizi geliştirip bulabileceğiniz kadar materyal bulun crafting(zanaat) yapın veya paranız varsa büyüler satın alın. Sağda solda ufak tefek yan görevleri yapın büyü yeteneklerinizi kullanacak deneyime ulaştığınızda ve grubunuza ihtiyacınız olan npcleri kattığınızda oyun biraz daha kolaylaşacaktır. Olmadı tam çözümlere göz atın, oradaki ipuçlarını okuyun.
  • Arkadaşlar oyun başında ne önerirsiniz? Bu oyun biraz zor geldi. Şehirde ki cinayeti araştırıyorum ama şehir dışına çıkınca fightlar da direk eriyor adamlarım daha 3 levelim. Dışarıda savaşmadan nasıl level atlayacak karakterler.

Edit: Bir sorum daha olacak bir büyücüyü ateş su toprak ve hava büyülerinde max seviye de geliştirmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norse -- 24 Mayıs 2017; 19:2:39 >
  • en keyifli hangi classlarda oynarım ben. o kadar class koymuş ki insafsızlar fena ikilemde kaldım. ulan hangisiyle oynayacam bu kadar class mı olur? bari 1 tanesini seçsek 2 tane seçmemiz lazım. yani 2 clas birbirine uyumlu olması lazım kombinelememiz lazım. yardım edin plss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanser61

en keyifli hangi classlarda oynarım ben. o kadar class koymuş ki insafsızlar fena ikilemde kaldım. ulan hangisiyle oynayacam bu kadar class mı olur? bari 1 tanesini seçsek 2 tane seçmemiz lazım. yani 2 clas birbirine uyumlu olması lazım kombinelememiz lazım. yardım edin plss.

Oyunun başlarında bir büyücü(hava ve su) ve bir savaşçı takımına katılıyor. Kendi yarattığın karakterlerin birini ateş ve toprak büyücüsü diğerini de okçu yapabilirsin.
  • Ee edition %60 ini mi destekliyor ceviride? Steamde eski versiyonu bulamayiz korsan mi oynamamiz lazim illa turkce olmasi icin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enhanced Edition'ı alınca Classic Edition kutuphaneye otomatikman ekleniyor diye biliyorum. Emin olmak icin eski mesajlara göz atabilirsin.

• arkadaşlar Enhanced Edition sürümünü indirdik fakat 4 kişi oynayamıyoruz. Mod indirdik herşeyi denedik bir türlü oynayamıyoruz. Orjinal oyunumuz yok reloaded sürümünü denedik yardımcı olabilcek var mı ?
  • Beyler ben bi yere bastım galiba, grup mavi, dostlar yeşil, düşmanlar kırmızı oldu böyle. Nasıl düzeltebilirim ?

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU]
  • Oyunu orta zorlukta oynuyorum ama yine de zorlanıyorum. Aslında rpg lerde oyun ilerledikçe kolaylaşır ama bu tersi oldu. Tabii izometrik rpg çok oynamadım

• Oyunda hiç kolay combat yok. Öyle bam güm girdiğim her combattan sonra mecburen F8'e bastım. Gerçekten bu yönünü çok beğendim. Madenlere kadar çat pat İngilizcem ile geldim. Şu invul Knight'ları da öldürmenin yolunu bulabilirsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Oyunda hiç kolay combat yok. Öyle bam güm girdiğim her combattan sonra mecburen F8'e bastım. Gerçekten bu yönünü çok beğendim. Madenlere kadar çat pat İngilizcem ile geldim. Şu invul Knight'ları da öldürmenin yolunu bulabilirsem...

Aslında karakter ve itemler üstüne kafa yorunca combatlar kolaylaşıyor. Hangi karaktere ne özellik vereceğimi kağıda yazdım ben Level gelince ordan bakıp veriyorum özellikleri. 3 saat oynuyosam 45dksı rahat özellik verme, envanter düzenleme, item almayla vs. geçiyor. Her gördüğümü toplayıp satıyorum 150k'dan fazla para oldu, tabi sonuç olarak en kral itemleri alabildim. Bir de 2 karakterimi tank gibi kullanıyorum. Biri 1800 hp diğeri 1300, sinek ısırığı gibi geliyo damageler Onun da yararı büyük. Bi crafting olayını etkin kullanamıyorum. Tarifleri de buldum ama işe yarar bi şeyler yok gibi.

Madenleri yeni bitirdim ben de. Invul Knight'ları Youtube'dan bakarak geçebildim

Bu arada oyunun soundtrackleri muazzam. Oyun dünyasında en iyisi bile olabilir. Mysterious Guest dinleyerek atıyorum bu yorumu da

Edit: 115 saatin sonunda bitirdim oyunu. Tek seferde 8-9 saat oynayıp sıkılmadığım ender oyunlardan. Harika bi deneyimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 7 Mart 2018; 19:56:58 >

• İndirimlerde aldım çok keyifli bir oyun mutlaka alın bir bakın derim. Mekanikleri çok güzel.
  • Yeni makine toplamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norse

Arkadaşlar oyun başında ne önerirsiniz? Bu oyun biraz zor geldi. Şehirde ki cinayeti araştırıyorum ama şehir dışına çıkınca fightlar da direk eriyor adamlarım daha 3 levelim. Dışarıda savaşmadan nasıl level atlayacak karakterler.

Edit: Bir sorum daha olacak bir büyücüyü ateş su toprak ve hava büyülerinde max seviye de geliştirmek mümkün mü?
    İnternetten ilk görevlerin çözümlerine bak bazen saçma derecede uğraştırıcı olabiliyor. İlk başta takımını şu şekil yap.

Mage (frost büyülerini al kitle kontrol oyunda çok çok önemli)

Warrior (knockdown skillerini ve yere düşen rakibe fazla vurduran pasif traitini mutlaka al)

Scout (meydanda kafeste bir kadın tutuyorlar bairdotr adı. Onu al)

Assasin (hemen şehrin kuzeyinde yağmurlu bölgede bir kuyu var orada wulfgardı bulacaksın onu al. )

Böyle bir takım yaparak uzun süre idare edebilirsin.

Son soruna gelince tek bir büyücü için pyro aero hydro verme zaten hepsine puan yetiştiremezsin. Bir tanesini seç onun üzerinden git. Zaten bir skilli 0-1 yapmak için 1 puan gerekiyorken 1den 2 yapmak için 2 puan birden gerekiyor. O yüzden mümkün olduğunca az şeye odaklanıp onları yükseltmen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Classic edition türkçe yamayla oynuyorum acayip bir oyun orginal sin 2 türkçe yaması için destek vericem.Yanlız şu skill stat reset nasıl yapılıyor oyunda henüz başlardayım başka karekterlerlede tanışacakmıyım sadece yoksa o 4 karakterimi geliştiricem.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.