Şimdi Ara

Divinity: Original Sin (2014) / Enhanced Edition (2015) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
14
Favori
31.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senaryo aynı olacak, sadece bazı görevleri biraz geliştirmişler. Oyunun eski versiyonuna sahip herkes bedavaya EE ye de sahip olacak. Eylül- Ekim den önce gelmeyecek gibi yalnız haberiniz ola.
  • Arkadaşlar Pillars of eternity ile bu oyunun ne gibi farklılıkları var? İlk defa Pillars ile böyle rpg oynamaya başladım ve çok sevdim oyunun ortalarındanyım. Bitince bu oyuna geçebilir miyim? Yada başka öneriniz varsa onu da deneyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Arkadaşlar Pillars of eternity ile bu oyunun ne gibi farklılıkları var? İlk defa Pillars ile böyle rpg oynamaya başladım ve çok sevdim oyunun ortalarındanyım. Bitince bu oyuna geçebilir miyim? Yada başka öneriniz varsa onu da deneyebilirim.

Tür olarak baya benzer diyebiliriz aslında. Original Sin (OS) de 2 kişi oluşturuyor baştan, sonrası içinde 2 kişi daha alabiliyoruz partiye. Ayrıca 2 kişi multi oynanabilen bir oyun.
    Bu oyunun savaşları sıra tabanlı ilk olarak. Daha yavaş gelişir savaşlar ama daha detaylı ve eğlenceli bence.
    OS kendini ciddiye almaz genel olarak, eğlenceli derecede saçma olaylar her adımda karşınıza çıkıyor. hikaye ve yazım kısmı PoE kadar kuvvetli değildir ve parti elemanları da o kadar derin değil.
    Ekim gibi Ehanced Edition gelecek baya bir elden geçmiş halde onu beklemenizi öneriririm OS yi oynamak için.

PoE ye benzer oyunlar olarak Baldurs Gate ve Icewind Dale serileri var, gene Enhanced Edition olarak günümüze uyarlanmış versiyonları çıktı yakın zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Arkadaşlar Pillars of eternity ile bu oyunun ne gibi farklılıkları var? İlk defa Pillars ile böyle rpg oynamaya başladım ve çok sevdim oyunun ortalarındanyım. Bitince bu oyuna geçebilir miyim? Yada başka öneriniz varsa onu da deneyebilirim.

Tür olarak baya benzer diyebiliriz aslında. Original Sin (OS) de 2 kişi oluşturuyor baştan, sonrası içinde 2 kişi daha alabiliyoruz partiye. Ayrıca 2 kişi multi oynanabilen bir oyun.
    Bu oyunun savaşları sıra tabanlı ilk olarak. Daha yavaş gelişir savaşlar ama daha detaylı ve eğlenceli bence.
    OS kendini ciddiye almaz genel olarak, eğlenceli derecede saçma olaylar her adımda karşınıza çıkıyor. hikaye ve yazım kısmı PoE kadar kuvvetli değildir ve parti elemanları da o kadar derin değil.
    Ekim gibi Ehanced Edition gelecek baya bir elden geçmiş halde onu beklemenizi öneriririm OS yi oynamak için.

PoE ye benzer oyunlar olarak Baldurs Gate ve Icewind Dale serileri var, gene Enhanced Edition olarak günümüze uyarlanmış versiyonları çıktı yakın zamanda.

Anladım teşekkürler. O zaman ben pillarsla devam ediyorum, zaten bitecek gibi durmuyor pek biterse de baldurs a veya icewind e başlarım. Grafikleri hiç önemsemeyen biriyim, hikaye önemli benim için, o yüzden sorun olmayacaktır. Divinity ye de o yeni sürüm çıkınca başlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 9 Temmuz 2015; 12:27:50 >

• Gamescom traiilerı, çoğunlukla konsollarda oynanmış ama genel yenilikleri de gösteriyor.

• oyuna daha bugun basladim.dusmanlar baya guclu combatlar zorluyor valla su ilk kasabada cinayeti sorusturuyordum en son su cenazeci elemandan suphelilerin listesini aldim da tikandim orada.ne yapayim?
  • Oyun çıktığı için ilk mesaj ve başlık değiştirildi, steam linki ve resim eklenip ana konuya dönüştürüldü.
  • 4 gün kaldı sonunda EE'nin çıkmasına:
    Kickstarter
    Update 74: Update #74: Countdown to Divinity: Original Sin - Enhanced Edition! · Divinity: Original Sin
    https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts/1388342

• Güzelde bir çıkış videosu hazırlamışlar, arada CGI lar var Oyunun başında ve sonunda güzel CGI lar göreceğiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Ekim 2015; 13:58:29 >
  • Para çok gelmiş olabilir
  • Valla oyunu bitirmedim yarıda kestim sırf şu EE için. Umarım pişman olmam :)
  • Akşam 7-8 gibi açılacak oyunun EE versiyonu Steam ve GoG da. Bu gece indirmek ile geçer benim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Akşam 7-8 gibi açılacak oyunun EE versiyonu Steam ve GoG da. Bu gece indirmek ile geçer benim :/

4 kişide oynanabiliyor biraz ayarla diger partiye aldiklarimizi arkadaslar kullaniyor.

bende ee versiyonunu bekledim Rex'i kesememiştim bir türlü 3 kişi giderek büyük hata yapmıştım.

• Steam de indirme başladı EE versiyonu için. 9.3 GB cıkmış sadece ...
    Bayrama kaldı artıkın.

Değişikliklerin listesi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 27 Ekim 2015; 18:05:34 >

• oyuna ilgi o kadar az ki taa şubatta yazdığım yazılar duruyor yukarda bu EE muhabbetinden haberim yoktu bugün görünce şaşırdım kol desteği falanda gelmiş diğer oyunlardan vakit bulabilirsem bir daha bitirim heralde şuan eski versionu backup dan kuruyorum inş üstüne update ediliyordur

edit : dosya adını değiştirip denemedim ama olmıyacak gibi neyse bir daha indiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 27 Ekim 2015; 19:46:37 >
  • Oyun mükemmel olmuş dün 5 saat kadar oynadım, oyuna ilgi maalesef az Türkiyede. Genel anlamda seslendirmeler çok başarılı olmuş, yeni crafting ekranı koymuşlar, bazı diyalog ekranları değişmiş, bazı yeni questler eklenmiş. Kısacası oyun tamamen olgunlaşmış bir halde şu anda.He ayrıca save-load olayı çok hızlanmış ve oyun devam ediyor save yaparken, sık sık save ettiğimiz için zaman kaybı oluyordu. Bunun dışında sinir bozucu cheese vendorun sesini değiştirmişler, ne kadar gıcık olsam da güzeldi :(
    Kısacası alın, oynayın, oynatın
  • biraz baktım karakter yarattım controller ı test ettim gayet başarılı olmuş

dünde yeni bir trailer çıkmış

• değişiklerle daha mükemmel olmuş,) sıra tabanlı degilde diablo tarzı olsaymış es DD gibi şuan buralar yıkılıyordu.

• Divinity: Original Sin’in Kullanıcı Sözleşmesindeki Minik Sürpriz

Geçen yılın en başarılı RYO oyunlarından biri olan Divinity: Original Sin geçtiğimiz gün Enhanced Edition versiyonunu yayınladı. Daha da güzeli, “büyük” oyun firmalarına nazire yaparcasına asıl oyuna sahip olan herkese ücretsiz olarak hediye etti bu sürümü Larian Studios.

Müşterilerine verdiği bu değerle gönlümüzü çalmaları yetmiyormuş gibi bir de insanı gülümseten bir deneye imza attı dün Larian çalışanları. Her oyunu kurarken karşımıza çıkan Son Kullanıcı Sözleşmelerini (EULA) bilirsiniz. Hani hiçbir zaman okumayıp, direkt kabul ettiğimiz o sıkıcı metinler… İşte oyunun Enhanced Edition sözleşmesine ufak bir sürpriz saklamışlar ve 16. maddeye şöyle yazmışlar:

16. Özel Bedel. Sözleşmenin bu maddesini okuyan ve Larian Studios’la info@larian.com adresi üzerinden iletişime geçen ilk yüz kişi fiziksel ya da fiziksel olmayan özel bir bedelle ödüllendirilecektir.

İşin ilginç tarafı o sözleşmeleri okuyan birileri gerçekten de varmış. Çünkü dün Facebook sayfalarından yaptıkları bir açıklamayla 100 kişinin sahiden de kendileriyle iletişime geçtiğinden, ne olduğu açıklanmayan hediyeleri kaptığından ve avukatlarının şu anda çok mutlu olduğundan bahsetmişler. Adam o kadar sayfalık sözleşmeyi boşuna yazmadığının mutluluğunu yaşamış resmen… O madde daha sonra hemen kaldırılmış elbette.

Kaynak

İyiymiş

• Enhanced Edition için güncelleme geldi hiçbir şey indirmedi sonra kurulu oyun dosyaları silinmiş. Kaldırıp yeniden kur diyorum 12mb bir dosya indiriyor ve haliyle oyun açılmıyor Bu nasıl bir sıkıntıdır? Oyunu indiremiyorum, onu geçtim benim dosyalarım niye siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 11 Kasım 2015; 12:36:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.