Şimdi Ara

divixlerle ve dvd playerlerde prof.arkadaşlar yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bende philips dvd var modelini tam olarak bilmiyorum ama yeni model hdmı girişli flash bellek girişi ve usb girişi var benim sormak istediğim normalde pc de bs player yardımıyla divixi açıyorum divix dosyası içindeki alt yazısınıda play yaptıktan sora oynayan filmin penceresine sürükleyip bırakıyorum alt yazılı oluyor yada bs player kendi alt yazılı olarak açıyor,benim sorum bunu dvd imde nasıl yapıcam yada yapılma şansı varmı biraz karıştırdım bulamadım menüde divix le ilgili bir bölüm var ama yapamadım bilen arkadaşlar varsa yardımlarına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler kolay gelsin?

• dvd playerda bilg. yaptığın gibi olmuyo maalesf.film ile altyazı aynı klasörde ve aynı ismlerde olması lazım geliyo.
    gerçi bende beceremedim yaa orası ayrı ama öyle olcak tabi dvd playerın altyazı formatını desteklmeside gerekiyo ki çoğunlukla destekler böyle durumlarda en iyi çözüm altyazı gömme dir.altyazı pro. ile bunu yapabilirsin ama 2. çözüm ve uzun olanı dır.sana iyi denemeler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.