Divortex cam suyu kullanan varmı?
-
-
Ben kullanıyorum 2 litre suya 1 litre ekliyorum bir zararını görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 23 Kasım 2020; 21:5:9 > -
divortex firmasının birçok ürününü kullandım hepsinden memnun kaldım ancak fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. marketlerde 5lt/10lt civarına satılanlardan alıp kullanuyorum ankarada bu zamana kadar bi sıkıntı yapmadı :)
-
Cam suyu içinde bu kadar kılı kırk yarmaya gerek olmayabilir hocam. Kış ayında alın bir tane antifrizli kullanın derim. -
Genelde ispirtolu olur o kış için satılanlar, kokusunu tinerle karıştırıyor olmasınlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 23 Kasım 2020; 23:0:24 > -
Tinerin ne işi var ya cam suyunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinTascidivortex firmasının birçok ürününü kullandım hepsinden memnun kaldım ancak fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. marketlerde 5lt/10lt civarına satılanlardan alıp kullanuyorum ankarada bu zamana kadar bi sıkıntı yapmadı :)
Ben de demirtozu sökücü alsam mı dedim. Araba beyaz, etkisini görürüm gibi geldi. Yorumları da gayet iyiydi. Diğer ürünlerinden de memnun kalmışsınız. Denesem mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartalusBen de demirtozu sökücü alsam mı dedim. Araba beyaz, etkisini görürüm gibi geldi. Yorumları da gayet iyiydi. Diğer ürünlerinden de memnun kalmışsınız. Denesem mi acaba?
Alıntıları Gösterdivortex redstorm kullanıyorum ben sanayide çalıştığım için aracımın üstüne demir tozu yapışıyor hep. 2-3 ayda bir uyguluyorum. sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 23 Kasım 2020; 23:59:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulousdivortex redstorm kullanıyorum ben sanayide çalıştığım için aracımın üstüne demir tozu yapışıyor hep. 2-3 ayda bir uyguluyorum. sıkıntı yok.
Alıntıları GösterBen de ona baktım. Nemli kaportaya sıkıp bekleyip tazyikli suyla duruluyoruz değil mi? Hepsiburadadan alayım olmazsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartalusBen de ona baktım. Nemli kaportaya sıkıp bekleyip tazyikli suyla duruluyoruz değil mi? Hepsiburadadan alayım olmazsa.
Alıntıları Gösteraynen aracı yıkadıktan sonra kurulamayın. direkt ıslakken üstüne sıkın redstormu. iyice pembeleştikten sonra tazyikli suyu basın. ben n11 den almıştım divortexin kendi mağazasından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 24 Kasım 2020; 9:10:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X