selam arkadaşlar nasılsınız ben bişey sorucam divx yükledim codecli avi uzantılı bir mpeg açtım fakat oynama hızı çok yavaş 1 saniye 5saniyede geçiyo sanki menüde hızla ilgili bişey bulamadım bi yardımcı olurmusunuz nasıl normal haline dönecek bu
sistem ney en büyük bjk
ewt sistemin divx oynatmak için yeterli değilse bu tip problemler çıkabilir sitemini söylersen daha iyi olur
Toruna miras bizimkisi, Al degil mor degil, siyah beyaz bizimkisi. Ofke degil ,kin degil Yalniz sitem bizimkisi, Alismak kolay degil, Zor sevda bizimkisi Cile degil ,hasret degil Bosverisin uzer bizi, Sampiyonluk, kupa degil Senin askin bizimkisi. Kus degil, serce degil gozumuzun bebegi' Yerde yatan hic degil Karakartal bizimkisi Sergen degil, ilhan degil Gonlumuzun dilegi' Olumune BESIKTASLI
sistem ne?ayrıca işletim sistemi ne ve kodek olarak ne kurdun? filmi cd en mi yoksa hdd den mi izliyorsun?media playerda mı yoksa divxplayerlar la mı açıyorsun dosyanı?
divx leri bsplayerle açmayı dene ama sen 5 kat yavaş demişsin böyle olmaması gerek bide film akıcı bi şekilde yavaşmı yoksa takıla takıla mı ilerliyor...
abicim div-x izlemek için minimum ne işlemci gerekiyo BUGÜNE KADAR KİMSEDEN CEVAP ALAMADIM!!!
@thenight çünkü öyle birşey yok..kullandığın kodeklere,bilgisayarının durumuna bağlı olarak değişiyo. ama ben celeron 900 den aşağısını ve p3 600 den aşağısını tavsiye etmiyorum.
ok baba buda yeterli bizde pent. 733 alalım bari yaw yada ben eniyisi bi upgrade yapiyim gerçi bu seferde vaktim olmicek ama napsam neyse boş konuştum sağol necroshine eyvallah
benim amd500 de bal gibi oynatıyordu ama sen yinede cel 1000 falan al çünkü benim anlamadığım birçok şeye göre değişebiliyomuş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme