Bildirim
divx e alt yazı eklemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BSplayer iyidir -
kesinlikle bsplayer kullan...
ben bsplayer pro1.0 versionunu kullanıyorum. eğer bir problem olursa bana msn den ulaşabilirsin , hallederiz.. -
Bs player en iyisidir ama herhangi bir codec pakedi de yükleyebilirsin bunda bi program var adını yanlış vermiyim ama bu program divx fil ile aynı ismi taşıyan altyazıyı extra bişey yapmadan avi dosyasına tek tıklamada otomatik açıyor hemde sanki orjinal dvd film izlemişsin gibi geliyor benim hoşuma gidiyor bu ama bs player pro da bu işi yapabilir altyazı ayarını da bir defaya mahsus istediğin şekilde ayarlayabilirsin.kolay gelsin...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 25 mbps internet hızı nasıl
- ip adresinin kime ait olduğunu bulma
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- bir kişinin anne baba adını öğrenme
- netspeed modem kurulumu
- cep magnet nedir
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X