Şimdi Ara

DİVX FİLİMLERİ 2 CD LİK filim yapmak için ne yapmak gerekir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben tek cd lik bir divx filmi 2 cd lik filim yapmak istiyorum ve bunu yaparken alt yazısını filime encode edebilirmiyiz yani alt yazıyı farklı bı not defterinde bs playerle calıstırmadan yapabilirmiyiz bunu hakkında bilgi verirseniz sevinirim yardımlarınızı bekliyorum........

• quote:

Orjinalden alıntı: zumburauf

ben tek cd lik bir divx filmi 2 cd lik filim yapmak istiyorum ve bunu yaparken alt yazısını filime encode edebilirmiyiz yani alt yazıyı farklı bı not defterinde bs playerle calıstırmadan yapabilirmiyiz bunu hakkında bilgi verirseniz sevinirim yardımlarınızı bekliyorum........

hocam bu yaptıgının sana hiç bi getirisinin olamayacagının farkında olmalısın deilsen uyariim..
    kalitenin artcagını falan zannediosan yok öle bişe.. var olanı sıkıştırabilirsin ama olmayanı genişletemezsin boyut olarak olsada görüntü we ses olarak yerinde sayarsın bilgine..
  • en güzeli hiç kendini kasmadan 2 cdlik olanları indrmek...
  • sabır gerekir
    tam annatamamışın vcd yapmak istiyorsun sanırım
  • evet tam anlatamadım galıba ama son dedıgın vcd yapmak ıtıyorum yanı altyazıyı bspalyerdan ayrıca acmadan vcd formatında ızlemek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırız ayrı bır program var galıba
  • bilen var mı arkadaslar,bana da lazım bu program..
  • Neroyla yaparsin vcd ama nasil alt yazi eklenir bir fikrim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.