Şimdi Ara

Divx filmleri izleyip mp3 dinlemek icin alet arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Divx filmleri altyazısıyla beraber izleyebileceğim bi alet arıyorum
    Ekranı büyük olması gerekli
    Limit 300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozkurtH -- 25 Şubat 2009; 21:39:29 >

• 2.el ipod touch alabilirsin film dizi izlemek için süper, yalnız mp4 ve mov desteklemesi kötü yanı.
  • 2.el tercih etmiyorum creative zen nasıl?
  • PSP
  • Hacu 350 YTL ye sıfır 1gn İpod touch bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Hacu 350 YTL ye sıfır 1gn İpod touch bulabilirsin

ipod touchun pspden ne artısı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH

quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Hacu 350 YTL ye sıfır 1gn İpod touch bulabilirsin

ipod touchun pspden ne artısı var?

Daha hızlı ve kullanımı kolay wifi, taşınabilirlik ve incelik açısından daha iyi, oyun odaklı almayacaksan ipod touch daha doğru tercih olur bence
  • Creative Zen alıcam sanırım
  • PSP Derim ama divx açmıyor mp4 açıyor ama okula gdiyorsan film yerine zaten oyun oynarsın izleyeceğin filmleride mp4 indirirsin hem daha çabuk iniyor
  • quote:

Creative Zen alıcam sanırım

harici altyazı desteği yoktur yalnız creative zende filme gömmen lazım altyazıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Creative Zen alıcam sanırım

harici altyazı desteği yoktur yalnız creative zende filme gömmen lazım altyazıyı

Kolay bişey değilmi altyazıyı gömmek?
  • harici altyazı destekli olan yok mu?
  • altyazı gömmek kolaydır programı var 15dkde yapıyor işi dpde bulursun alt yazı gömme ile bilgi
  • kesinlikle PSP al derim ben psp slim kullanıyorum bir defa ipod da film izlenmez önce filmleri convert etmen gerekiyor altyazıyı içine gömmek gerekiyor bu işlem ise 2 saat sürüyor 2 saatten sonra ipod a film i kopyala yapıştır yapamayacağın için itunnes la dosya atacaksın o da normanl bir usb kabloyla kopyala yapıştır yapmak tan daha uzun sürer bu işlemler 1 film için senin 2.5 saat vaktini alacak

psp de ise iş çok daha kolay hem de pspnin ekranı ipod un ekranından daha büyük ve kullanımo çok ama çok basit kullanımda kolaylık olması için ekranının dokunmatik olması şart değil

internetten mininova.org sitesinden ingilizce istediğin film i indir psp ye kopyala yapıştır yap
    sonra psp nin içine pm player isimli programı kur (sadece kopyala yapıştır yapacaksın game klasörünün içine)
    daha sonra istediğin altyazı sitesinden türkçe altyazısını indir film in
    film le birlikte altyazıyı movie klasörün film.mp4 film.srt isimleri aynı olacak şekilde at pm player ı açıp alt yazılı film i izle bu işlem convert etmeye gerek kalmadan çok daha kısa sürede tamamlanacaktır

aynı zamanda 2. el bir ipod alacağına 0 bir psp slim alırsın o paraya ipod aldıktan sonra çok iyi bilmiyorsan jailbreak işlemini falan sadece müzik dinleyeceksin o aletle bir de internete girip postalarını okursun...

NOT: bu işlemleri sormak istersen pm at bana forumda polemik çıkartmak istemiyorum onun için bana özel cvp yazmamanızı rica ediyorum -- dostum pm yoluyla bana ulaşırsan detaylı olarak anlatabilir sana...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem23 -- 28 Şubat 2009; 17:27:02 >

• altyazı özellikli bir cihaz yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

PSP Derim ama divx açmıyor mp4 açıyor ama okula gdiyorsan film yerine zaten oyun oynarsın izleyeceğin filmleride mp4 indirirsin hem daha çabuk iniyor

dostum bu bahsettiğim pm player divx açıyor bilgin olsun... alt yazı da açıyor srt uzantılı olan tüm altyazıları açıyor

zaten psp de eğer film i pmp formatına çevirirseniz kendi player ı alt yazıları kendisi otomatikman açıyor bilginize!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.