arkadaşlar burada bilgi paylaşıyoruz kampanya alanı değil aşağıdaki linkden de faydalanabilirsiniz bele$ sayfa 1 i özellikle dikkatle okuyup kullanabilirsiniz
arkadaşlar burası pazarlama mekanı değildir. eğer böyle birşey varsa burada paylaşsın. sizde bunlara mahal vermyin ltfen. hem hemen kolayına kaçmayın. en azından girin google dan avi 3gp conventer diye bi arattırın. bunlar basit şeyler herkes yapabilir.
evet hangi program? ben şu an buna benzer Imtoo converter kulanıyorum
telefonla yapılan kayıttan tv boyutundaki bir video tamamen bir rezalet olur. zaten 3gp formatını pc de izlemek gayet basit. zoomplayer yuklemeniz yeterli 3gp formatını pc de izlemek için. en azından uygun boyutta ve en kaliteli şekilde izlersiniz.
ImTOO mpeg encoder yapıyor dostum attigim linke bak
işte böyle arkadaşlar bilgiyi paylaşalım satmayalım. (@bilcagri ) bişeyler satmak için foruma gelenlere tepkinizi gösterin lütfen!
quote:
Orjinalden alıntı: generation next
işte böyle arkadaşlar bilgiyi paylaşalım satmayalım. (@bilcagri ) bişeyler satmak için foruma gelenlere tepkinizi gösterin lütfen!
doğru söylüyorsun kardeş 10 kişiye bedawamış alalala 1o kişiden sonrakilere ise paraylasatcak adam!!
burası bilgi,dosya,haber paylaşım yeri !!!
bu zaten internette converter aramayı becerebilen bir adam için hiç sorun olmaz. 3gp leri mpeg e çeviren bir program bulup.nero ile mpegleri vcd yapabilirsiniz...ama puro olayını anlayamadım şahsen.puro muro sakat işler ben bildiğiniz yoldan yapmanızı tavsiye ediyorum
AMACIMIZ SATMAK DİİL BEYLER.PRO SATILMAZ:)
BİLGİ SATILIR...
ark bana yolladi kotu bir niyeti yok bence belkide ben ilk 10daydim ...
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
sana yolladi tabi kötü niyetli dermisin hiç neyse saka bi yana arkadas harbiden ayip etmis...bu kadar çikarci olmayalim yaaauuw...
bu arada visualize saka yaptim kizmayasin...
DOSTUM AYIP EDEN KİM ANLAYAMADIM?
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
sana yolladi tabi kötü niyetli dermisin hiç neyse saka bi yana arkadas harbiden ayip etmis...bu kadar çikarci olmayalim yaaauuw...
beyler ben istediğimde vardi dostum gerçekten ne tanırım nede bilirim ama çağrı verrdi alamayan arkdaşlar sorunu biraz usluplarında bulabilirler.. ve arkdaş dükkan sahibi tanıdık tamirci bulmak zor bilirsiniz
adam 10 kişiden sonrakilere satıyor
kaç para istedi?
quote:
Orjinalden alıntı: mcboy12
adam 10 kişiden sonrakilere satıyor
Kardeşim adam senden para istedimi?Milletin hakkında atıp tutmasana.Ben programı aldım adamdan,sonrada konuştum.O başlığıda igi çeksin diye attığını söyledi.Kimden para istediyse söylesin bakalım.