Şimdi Ara

DİVX İ 3GP YE 3 GP Yİ AVİ YE ÇEVİREN PUROLAR BURDA!!!!!!!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: generation next

işte böyle arkadaşlar bilgiyi paylaşalım satmayalım. (@bilcagri ) bişeyler satmak için foruma gelenlere tepkinizi gösterin lütfen!

T E P K İ

• quote:

Orjinalden alıntı: bilcagri

BAK BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN İLK 10 KİŞİYE BENDEN ÜCRETSİZ DEMEK OLDUĞUNU ANLARSIN.

hala soruyorum nedemek ilk 10 kişiye benden ücretsiz?ya sonrakilere ücretli yada sonrakilere yok demek istiyorsun.öyle ihtiyacı olan insanların bir kısmına yollayıp bir kısmına yollamamakla yardım olmaz.ego tatmini olur.senin nimetmiş gibi ortaya sunup artistlik yaptığın olayın beleşini ve insanları benim peşime düşürmeden ulaşabilecekleri bir yolunu az yukarıda belirttim karşılıksız olarak.bir laf ettin ama ne dedin sende anlamadın şimdi toparlamaya çalışıyosun
  • SİZLERLE DAHA FAZLA UĞRAŞMIYORUM.İLK ONA YARDIM ETTİM.İŞİM GÜCÜM WAR.KİME SATTIYSAM ÇIKIP SÖYLESİN.İNSANLARA İFTİRA ATMAYI BIRAKIN İŞİNİZE BAKIN.
    quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

hala soruyorum nedemek ilk 10 kişiye benden ücretsiz?ya sonrakilere ücretli yada sonrakilere yok demek istiyorsun.öyle ihtiyacı olan insanların bir kısmına yollayıp bir kısmına yollamamakla yardım olmaz.ego tatmini olur.senin nimetmiş gibi ortaya sunup artistlik yaptığın olayın beleşini ve insanları benim peşime düşürmeden ulaşabilecekleri bir yolunu az yukarıda belirttim karşılıksız olarak.bir laf ettin ama ne dedin sende anlamadın şimdi toparlamaya çalışıyosun

• imzan dan belli amacının ne olduğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

beyler ciddi anlamda burda birileri yanlış anlıyor birileride gaza getirmeye çalışıyor ben çağrıdan çok iyilik gördüm 2 gün bile olmadı sanırım mcboy arkdaşımız uslubun çok kötü olmalı yoksa bir kişi daha çıkardı bana yaptı diye çıktımı hayır bir kişiden para istenmişmi haır ee ne diya damar tırtıyorsunuz burda allah aşkına... burda dikkat çekmek için atılan en kötü başlık bumu yani hacker olalım diye konu açanlar soanlar oluyor hatta kotalı ADSL kullanıyoz diye aptal diyenler oldu adam altı üstü öylesine ilk 10 demiş satsa birinden para istese gam yicezde istememişki. insanlarla tanışırken lütfen damdan düşer gibi muhabbete girmeyin.....

NİCKİM GİBİ HERŞEYİ BİLMİYORUM AMA BANA SAYGI VE SEVGİYLE YAKLAŞANA ELİMDEN GELENİ YAPARIM........

Haklısın,ben adam gibi istedim(ilk ben aldım) aldım programı,kimden para istemiş varmı bir kişi?Ertesi gün ben adamın dükkanına gittim,tonla şey yükledi para falan istemedi.Adam 10 kişiye yollamış,onlarda diğerlerine yollasın.Bütün gün bilg. başında mı oturmak lazım,madem paylaşım var,herkes paylaşsın birbiriyle.3-5kb'lık birşey değil ki program .Ben aldım,başkasıda benden aldı.Bu mcboy'dan başka şikayetçivar mı?Para veren var mı?Mcboy tutuşturdun konuyu,ne diyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: magu

imzan dan belli amacının ne olduğu

• quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

Siz okuduğunuzu anlayamıyormusunuz?Kimden para istemiş bir söylesene,ilgi çekmek için yazdığını söyledi anlamadın mı?Kötü birşey mi yapmış,program verdi millete,ilk ben aldım,millete de dağıttım.Bu mcboy denilen arkadaşın densizliğinden başka birşey değil,sen niye uzatıyorsun ki?

• boşwer mcboy kınanı aldın mı?
    dikkatleri üzerine çekince

• Çok haklısın,adam ne yaptıysa ortalığı birbirine kattı,sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.