Elimde dvd rw olsa bu işlemi altyzılarıda senkronize ederek nasıl yaparım. Ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim...
bunu neden yapacaksın dvd playerda izlemek için mi .. nasılsa kaliten artmaz??
bence divx i dvd ye basıp dvd de izlemekte bir zeck meselesi. Sonuçta divx i dvd ye bastığımızda ki fark orjinalle birebir aynı
yapan varmıdır acaba??
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by caligula</i> <br />bence divx i dvd ye basıp dvd de izlemekte bir zeck meselesi. Sonuçta divx i dvd ye bastığımızda ki fark orjinalle birebir aynı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Doğru 2 cd'lik bi divx, tek bir dvd'de olcak. Büyük orjinallik doğrusu.
yapmayın etmeyin, o değerli zamanınızı böyle boş işlere harcamayın. O filmin elindeki 2 cd'de ne kadar orjinale yakın oldugunu düşünüyosan emin ol Dvd'de de yine o derece yakın olcaktır orjinalliğe. Hiçbir zamanda dvd'deki orjinalliği sağlıyamassın.
Tek sonuç şu olur; zaman ve para kaybı. Ama bak ille ben o zevki almak istiyorum diyorsan ve orjinallik terimi senin için o demekse şöyle yapabilirsin;
"O elindeki 2 cd'yi Cdrom'una diğilde, Dvd rom'una takarak izle filmi."
[^] sanırım caligula yerden tasarruf için yapcakmış bunu:))
Diyelimki 150 ekran TV var kaliteli ses sistemi de cabası şimdi ben niye 150 ekran TV varken 17 inch monitöre bağlı kalayım. Ha pcyi Tv ye bağlarım dersen her seferinde pcyi salona taşımak zorunda kalacaksın ve salonun da estetiği bozulcak. Kim salonunda koca kasayı görmek isterki
Bu konuda borgen.e %100 katılıyorum. Bu şekilde israf ettiğiniz zaman gerçekten boşa harcanmış zamandır. DivX.i tekrar DVD yapmak adından başka hiçbir işe yaramaz. Ne görüntü, ne de ses.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Black_Storm</i> <br />Diyelimki 150 ekran TV var kaliteli ses sistemi de cabası şimdi ben niye 150 ekran TV varken 17 inch monitöre bağlı kalayım. Ha pcyi Tv ye bağlarım dersen her seferinde pcyi salona taşımak zorunda kalacaksın ve salonun da estetiği bozulcak. Kim salonunda koca kasayı görmek isterki <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Bence en kolay çözüm 250milyona Vestel Divx Player almak, bir sürü divx'i dvd'ye aktarmakla ugrasmaktansa...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Black_Storm</i> <br />Diyelimki 150 ekran TV var kaliteli ses sistemi de cabası şimdi ben niye 150 ekran TV varken 17 inch monitöre bağlı kalayım. Ha pcyi Tv ye bağlarım dersen her seferinde pcyi salona taşımak zorunda kalacaksın ve salonun da estetiği bozulcak. Kim salonunda koca kasayı görmek isterki <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bal'in dediği gibi divxplayer önerilir tabiki böyle durumlarda ama sen alma niyetinde olmasanda başka çözümler mevcut, illede büyük ekran tvde izlemek için.
tam emin diğilim ama svcd deniliyor olması lazım. Divx'in vcd'ye uyarlanmış hali. Görüntü ve kalitede farklılık olmuyor ve vcd formatında vcdplayer özelliği bulunan herhangi bir alette izleyebiliyorsun. Bu çevrimi(divx'ten vcd'ye) sağlıyan birçok programda nette mevcut. Ayrıca bahsi edilen olaydan çok çok daha kısa süreceğide kesin
ustad daymond ben autogk kullanıyorum. sımdılık 1 sorun yasamadım. sence kasıp manuel olarak gk yı kullanmama gerek varmı ?
daymond bu kadar ayrıntılı ve zamanından bayağı bir kısım ayırarak bunları anlattığın için teşekkür ediyorum. en kısa zamanda deneyeceğim 3-4 filmi tek dvd ye. ayrıca bir sorum var sana, ben kopya korumalı dvd leri nero ile yazamıyorum. bunun için hangi programı kullanmalıyım? blindwrite ı denedim fakat lord of the rings 7.6 gb gözüktüğü için bendeki 4.7 lik dvd ye sığmadı tabi. bunun da bir çözümü var mıdır? teşekkürler ve saygılar.
daymond üstad! gerçekten sana teşekkür etmemiz gerek. çok uzun zaman olmuş bunları yazalı ama ben daha yeni okuyabildim. bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme