Arkadaşlar divx player almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi olur çıkamadım işin içinden,sub,srt..v.s. hepsini destekleyen bir marka bileniniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..
ŞU AN DÜŞÜNDÜĞÜN HANGİSİ VAR.
philips 720sa derim susarım. ama daha ucuz istersen vestel divx 4550 veya bulabilirsen tabi ki 4500
sadu arkadaşım sana tamamiyle katılıyorum......philips in bu modeli gercekten cok kaliteli ve cok seceneği var hemde herşeyiyle..........720sa dünyada ÜNİVERSAL DİSK ÇALAR olarak bilinir .bu ünvana sahip sadece 8-9 dvd p.var....bunu nedeni sacd artısı......sacd cok kanalı müzikte dvd audio ile bayrağı taşıyor......ayrıca dvd p.de prologıc 2 var böylce stereo materyalleride dvd havasında izler ve dinlersin.......720 sa bağlantılar bakımından da zengin optik,koaksiyel,5.1analog,2.1stereo,kompozit ve scart bağlantını yanında görüntüde yüksek kalite sağlayacak s-video ve component cıkışlarda var bu sayete piyesada ki ses ve görüntü ürünleriyle uyum içinde calışabilir....eğer alacaksa 720sa yı atlama bazı divx dosyalarında sorun cıkarıyormuş ama güncellenirse sorun halledilebilirmiş......
şu an piyasada ki en iyi iyi div x playerlar vestelinkiler, en önemli artısı yeni codecler yükleyebilmeniz kesinlikle öneririm, 4500 serisi son derece iyi