Şimdi Ara

DİVX PLAYER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİLERİNİZ..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar divx player almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi olur çıkamadım işin içinden,sub,srt..v.s. hepsini destekleyen bir marka bileniniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..

• ŞU AN DÜŞÜNDÜĞÜN HANGİSİ VAR.
  • philips 720sa derim susarım. ama daha ucuz istersen vestel divx 4550 veya bulabilirsen tabi ki 4500
  • sadu arkadaşım sana tamamiyle katılıyorum......philips in bu modeli gercekten cok kaliteli ve cok seceneği var hemde herşeyiyle..........720sa dünyada ÜNİVERSAL DİSK ÇALAR olarak bilinir .bu ünvana sahip sadece 8-9 dvd p.var....bunu nedeni sacd artısı......sacd cok kanalı müzikte dvd audio ile bayrağı taşıyor......ayrıca dvd p.de prologıc 2 var böylce stereo materyalleride dvd havasında izler ve dinlersin.......720 sa bağlantılar bakımından da zengin optik,koaksiyel,5.1analog,2.1stereo,kompozit ve scart bağlantını yanında görüntüde yüksek kalite sağlayacak s-video ve component cıkışlarda var bu sayete piyesada ki ses ve görüntü ürünleriyle uyum içinde calışabilir....eğer alacaksa 720sa yı atlama bazı divx dosyalarında sorun cıkarıyormuş ama güncellenirse sorun halledilebilirmiş......

• şu an piyasada ki en iyi iyi div x playerlar vestelinkiler, en önemli artısı yeni codecler yükleyebilmeniz kesinlikle öneririm, 4500 serisi son derece iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.