offf arkdaşlar formu dolaştım günlerse bir sürü yazı okudum tam karar veriyorum daha sonra okuduğum yazı beni kararımdan döndürüyor.
şimdi arkdaşlar ben dvd+divx+mpeg4+vcd formatlarını gösterebilen (sorunsuz olarak) bir divx player ama lost heroes vs. gibi dizileri divx filmelerin alt yazı büyüklüklerini hatta mümkünse renklerini ayarlıyabileceğim bir player arıyorum.
forumlarda arşatırdım dediğm gibi alt yazı font size ayarlana bilen pek bulamadım ama kafamda bir kaç model oluştu acaba bu modderden ve bu modellerin dışında bir tercihiniz olurmu?
PHILIPS DVP5160 --> bu üründe usb de sorun olduğunu bazı usb leri okumadığını bazı divxleri oynatmadığını alt yazılarda genelde sorun olmadığını okudum
PIONEER DVD DV 400VK --> bu ürününde alt yazıların çok küçük olduğunu usb de bununlada sorunlarla karşılaşıldığını gördüm
LG DV286 --> bu ürün hakkında pek bir yorum bulamadım ama sonuç olarak lg kalitesi tartışılmaz
offf arkdaşlar bana yardımcı olursanız çok seviniirm.
divx izlerken alt yazılarda sorun çıkartmayan (olabildğince en iyisi) eğerki varsa alt yazıların rengini ve büyüklüğünü değitirebildiğim vcd de sorun çıkarmayan cd ayırmayan (okuduğum yazılarda pioneer ın orjinal vcd lerde takıldığını okudum) usb de mümkün mertebede film dvix dvd vcd mp3 oynatabileceğim bir cihaz arıyroum böyle bir cihaz varmı arkdaşlar yoksa ben direk pc yi tv yemi bağlayım :D
çok teşşekür ediyorum arkdaşlar yorumlarınız için sağolun çok yardımcı oldunuz anlaşılıyorki yardım isteyende kabahat .....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme