Şimdi Ara

Uydudan DVD,DivX,PS2 vb şeyler download edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forum genelde basit downloadlar hakkında bilgi verilmiş.Bende de sky star 2 uydu kartı var.DVD, divx gibi yüksek kapasiteli dosyaları da bedava çekebilirisiniz.Ben burada uzun uzadıya anlatmak istemiyorum.Yeni başlayanlar için herşey kolay bir şekilde bu sitede anlatılmış.Lütfen bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 6/7/2004 1:04:24 >

• Bahsettiğin konu daha önce burda yer aldı dostum eski postlarda var gene de sağol.
  • Vay üstadlar buradaymış.
  • Lütfen arkadaşlar forumumuzda başka forum adresleri vermeyelim ;)
  • O neden yaw ? Bulduğumuz bi bilgiyi paylaşamayacakmıyız ne saçma bir olay ?!
  • hakkaten ne gerek vardı??
  • Bence verirseniz de etik olarak ismini açık vermeyin "link" fonksiyonu kullanarak tıklayın uraya gibi uyarılar altına link verin çünkü etik olmuyor öbür türlü yoksa bende forumda başka yerlerin adresini vermeyin olayına aşırı karşıyım yani, hatta peugeot izin verirse yakında güzel bir hizmetim var size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerede anlatılmış kardeşim söyleyinde bilelim mesela eon gelen .fza uzantılı dosyaları nasıl indereceğiz biriniz söyleyin rica etsem yani.
  • turber kusura bakma ama sana en açık ve net şekilde "kör müsün diyeceğim" benim açtıgım "En Sade Haliyle Fza İndirin" Topicigini görmediğin ve burda çemkirdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 7/7/2004 8:25:07 >
  • selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım giriş adımdan belli olduğu üzere. öncelikle bu adı nasıl yenileyebileceğimi ve sonra Next 7600 modelinin nasıl bir cihaz olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • Link Eklenmiştir...iyi bakın
  • Bu uydu download işinde bu kadar imkan var ama bakıyorum fza paylaşımı yapan sitelere fzaları en fazla 50-60 kişi download ediyor..İlginç..Bu kadar az demek bu işi bilen...
  • çok yakında güncel fza lar burda olacak sadece donanımforuma özel olacak.bekleyin
  • @Umiterkan, Bu iddialı bir demeç umarım havada kalmaz
  • havada kalmayacak merak etmeyin
  • site arıyorum fza ları koyacak tabii beleş bir site ftp desteği olan.bulursam hemen burda olcak fza lar.
  • işte size yeni FZA sitemiz hem de güncel benim site yapmama gerek yok ve sitede de üyelik de gerekmiyor

http://www.websamba.com/namatrade/Upload/upload
  • yukarıda yazdığım siteye herkes upload yapabilir beyler.sizlerden ricam uzun uzadıya bir siteye üye olup upload yapacağınıza bu siteye upload yapın herkse faydalansın.bu siteyi ben yapmadım ha yanlış anlaşılmasın.
  • Şimfi burda güncel fza mı var açamıyorum da bizim şirkette bloke ediliyor herhalde warez türü birşey var içinde yoksa etmezdi bizimki :(
  • eozen Port Tunnel veya benzeri programla şirkette bütün engelleri bir anda kaldırırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.