Şimdi Ara

DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
11.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef haklısınız, Ama kaliteninde bir bedeli oluyor sanırım.
    İlavetten bence soket lambadan daha mühim, Malum lambalar değişiyor ama soketler baki kalıyor, Tabi çatlama patlama yapmaz ise.
    Isı veya elektiriksel sebeplerle.
  • Seçeneklerde fikir sorsamda aslında kaliteden ödün vermemek adına eninde sonunda
    tüm parçaları bulabileceğimin en kalitelisinde karar kılıyorum. Yurt dışı siparişlerde 100 euro ya kadar
    gümrüğe takılmıyor diye aklımda kalmıştı doğrumudur?
     DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz!

yukarıdaki lambalar aslında en çok satan model olarak geçiyor Electro Harmonix KT88. Deneyen varmı aramızda
    ucuz seçenek olarak alalımmı? 110 dolar...
    http://www.ebay.com/itm/4x-NEW-Electro-Harmonix-KT88-EH-Vacuum-Tubes-Matched-Quad-TESTED-/300636823234?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item45ff59dec2
    ya da ucuzun iyisi olarak 180 dolara 4 adet aşağıdakine ne dersiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 15 Mart 2013; 20:46:28 >

• Eminim ki en iyisini yapmaya çalışıyorsunuzdur. Ben 2013 de 75 euro ya indi diye anımsıyorum ama yanılıyorda olabilirim, Hatta yanılmıyorsam birde yıl içerisinde 5 kez galiba alışveriş hakkınız var gibi bir durumda söz konusu diye biliyorum.
  • Anlaşıldı Bu işlerde çinlileri örnek almak lazım. Bir dönem ürünlerine
    yazdıkları CE den davalık olmuşlardı da bizimkisi chıne export kısalması deyip sıyrılmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 2 Nisan 2013; 8:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay
    Aşağıdakilerden hangisini alalım dersiniz? Bu mu?
    http://www.alibaba.com/product-gs/446647571/8Pin_EL38_6550_KT88_6SN7_5AR4.html

bence porselen. yani porselen hep iyidir.
    gümrük limiti; 100 Euro idi 75 Euro ya indirildi son 2 senedir yanılmazsam. :)
  • Üstadım o halde 2 şer ikişer veririm siparişi dediğim gibi.
    Gold lion için ne dersin uygunmu?
  • En güzeli aynı zamanda satıcı ilede anlaşıp düşük bedel yazmasını sağlamak ki sanırım bu satıcınında canına minnet. Unutmamak lazım (:
  • quote:

Üstadım o halde 2 şer ikişer veririm siparişi dediğim gibi.

Pre katını genelex gold lıon gold pin 12au7 yada 12ax7. Kullanın elektro harmonix son derece sıradan lamba ben kullandığım cihazda hormanixden. Genelex e geçin ve her şey çok guzellesti. Siz 35 kilo civarı düzgün bir cihaz istiyorsanız power lambaları ya kt 77 yada el34 ama dediğim kilo bir cihaz olacaksa kesinlikle 845 lamba koyun 300 b de olabilir benim duydugum en iyi lamba bunlar kt88 koyupda cihazı daha çıkarmadan çöpe çevirmeyin. Yeni versiyon olan ya 6550 yada kt120 koyun en kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yani orıjinal İngiliz GEC olsa tartımasız GEC olur.
    Gold Lion dinlemedim maalesef. oyum
    telefonda dediğim gibi Psvane üretim KT88. svetlana KT88'in orijinali C winged baskılıdır. :)

@eray hocam lambalardan yana çok haklısın ama biz bi kere yola çoktan başladık.
    trafo tasarımını ona göre şekillendirdik.
    ve de bilerek SE ye kaçmadık. o zaman sadece trafolar 2500 TL tutardı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 27 Haziran 2013; 16:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

yani orıjinal İngiliz GEC olsa tartımasız.
    Gold Lion dinlemedim maalesef. oyum
    telefonda dediğim gibi Psvane üretim; KT120. KT88
    orijinali svetlana C winged :)

@eray hocam lambalardan yana çok haklısın ama biz bi kere yola çoktan başladık.
    trafo tasarımını ona göre şekillendirdik.
    ve de bilerek SE ye kaçmadık. o zaman sadece trafolar 2500 TL tutardı :)))

Neyse kt120 olsun oda güzel bakalım bu sonuca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üstü çabalıyorum niyetim bu gece bu işi çözmek. KT120 ya da KT88 üzerinde yoğunlaşıp,

üstad önerin üzerine aşağıdakinden iki çift deneyeceğim.
    http://www.ebay.com/itm/Pair-Matched-Shuguang-Psvane-KT88-Tubes-Amplifier-Tube-New-/310377886488?pt=US_Amplifier_Parts_Components&hash=item4843f6b318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 2 Nisan 2013; 8:49:16 >
  • Bildiğim kadarı ile kişi başı 5 alışveriş yılda dolayısı ile eşiniz ve sizin toplam 10 olur ve sorun olmaz ve evet secere tutuluyor, Bir arkadaşımın başına geldi kargo da fark ettiler ama allahtan 2013 ocak ilk haftaydı pardon dediler.

Bu arada konuyla alakalı Pm attım bir bakın isterseniz.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 2 Nisan 2013; 8:50:23 >
  • Katkım oldu ise ne ala
  • Olmazmı hemde çok oldu. Bilmediğim şeyleri öğreniyorum. Buradaki açılmış konu benim değil
    hepimizin,ortaya çıkacak üründe öyle. Bir nebze bile olsa fikir veren, destekte bulunan her üyenin
    yazdığı her satır benim için kıymetli. Yapmak istediğimi görücüye çıkarmamda amaç zaten hepimizden bir
    parça olsun içerisinde diye.
  • Tevazu göstermişsiniz sağolun. Faydası olmasına sevindim
  • Üstad can_tan; aşağıdaki soketleri kt88 ler için 4 adet sipariş verdim olabilecek en kaliteli
    model sayılır...

http://www.ebay.com/itm/4pc-8pin-CMC-Style-Ceramic-Tube-Socket-Gold-For-6SN7-EL34-5AR4-KT88-Valve-Amp-/130804183867?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item1e7489733b
    4 adet kt88 lamba olarak ise verdiğim sipariş;

http://www.ebay.com/itm/Pair-Matched-Shuguang-Psvane-KT88-Tubes-Amplifier-Tube-New-/310377886488?pt=US_Amplifier_Parts_Components&hash=item4843f6b318

şema gereği tek kasada mono mono yu birleştirince 2 adet 12au7a ve 2 adet 6267 tube gerekiyor ki bunlar
    ikili ya da 4 lü satılmıyor her yerde tekli ve en ucuzu 75 dolar civarı kargo hariç
    Tesla nasıldır fikriniz varmı?

http://www.ebay.com/itm/MATCHED-PAIR-of-70s-EF806s-TESLA-NIB-TUBES-PAIR-6267-EF86-/251143679690?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item3a79546eca
    Artık sona yaklaşıyoruz seçimlerinde başarılı olabilmesi lazım orta karar masrafla

• Tesla,
    harikadır. hemen kapılması gerekir.

6J32P koduyla rus EF86 mevcut. iki tanesi 7$ :)),
    çok iyi lamba ve kalite.

12AU7 hediyemdir.
  • Üstad teknik hata yapmıyorun değilmi! şemada 2 şer adet gerekiyor ve ufaklıkların soketleri de ister istemez farklı tesla
    pinleri 8 den fazla onun porselen soketinin siparişini bulabilirsem yarın vereceğim.
  • soketler aynı fark yok.
    ve evet 2, EF86 ve ECC82 lazımdır.
    fiyat uygunluğu
    ile Rus tüpü önerebilirim. bence sıkıntı yok ve çok iyi tüptür.
    yinede Avrupa, Amerika üretim tercih edilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.