Şimdi Ara

DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eray hocam tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionida

eray hocam tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün.

Ağzınıza saglık cok teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık olsun

Ağzınıza saglık cok teşekkür ediyorum

• Son durum nedir acaba?
  • Merakla bekliyoruz.
  • S.togay abi bu isin cennetine italyaya gidiyorum yarın sabah. Oradaki mağazaları gezicem ordan isviçreye ordan Hollanda ordan Fransa Paris ordan Yunanistan ve Bulgaristan a geciyorum zaman olsa Almanya'da da zaman geçirecektim bakalım yeni gelişmelere biraz kablo falan da alsam iyi olacak asr İcin hazırlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 7 Haziran 2013; 20:37:28 >
  • Yurt dısındaki dostlara zaman zaman bazı elektronik ürünleri benim icin getirmeleri üzerine hesaplar ve arastırmalar yaptırmıstım. özellikle Almanya Tr den ortalama yuzde 20 kadar ucuzdu fakat Amerika'da bu oran yuzde 40 ları görebiliyordu. Sağlıcakla git ve gel senden bu konuda fikir alalım. Yigenimizin sağlıgı iyimi bu arada? :)
    Diy ampliyi merak ettiginizi biliyor ve görüyorum. Ilginizi karsılııksız bırakmayacağim. Bazı teknik problemler yakaladık derhal maddi zarara ugramadan tedbirini aldık ki bu da bahsettigim mühendis arkadaslarımın konuya ne oranda hakim oldugunun göstergesi oldu. Teknik yaşanası ve önlemi alınmıs tüm detayları burada teferruatlı yazacagim. Sonuca cok cok az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 9 Haziran 2013; 9:32:14 >
  • Eray gelisme varmi! Seyehat ve denemelere devammi?
    Bizim diy lambali da biliyorsunuz tek kasada mono+mono birlestirdik. Kart uzerinde birinci mono kat dizildikten sonra mukemmel bir ses aldik. Ikinci mono kati ekleyip kasa toparlanma asamasinsa her iki uretim icin. Devre semasinin komple revize edilmesi ve hatali malzemelerin de duzeltilmesi malum zaman aldi ama tahminen cuma gunu donanim haber ve youtube de bulusup sonucu degerlendirmemiz mumkun olacak nihayet. Acacagim yeni detayli, resimli ve videolu baslikta bulusmak dilegiyle...

• Bu güzel haber
  • Abi 15 dakika once ipsaladan tr ye giriş yaptım yoldayim su an

• Hoş geldin. Bekliyorum beğendiğin cihazlar hakkındaki fikir ve yorumlarını
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.