Şimdi Ara

DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eray iyi fiyattan verdiysen ve sıfırını yine canın çektiğinde yakın fiyattan alabileceksen sorun değil.
    Samimi söylüyorum konser seyrederken sahnesi mükemmel. D&R de shakıra nın bahsettiğim bluray konseri
    var 39 tl al bir dinle hak vereceksin.
     DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz!

Oradaki derinlik bizim ne Dali lerde ne de klipsch'lerin hiçbir modelinde
    yok. Zaten matematiksel olarak da olamaz. Sendeki am10 du ki onun sesi bence 901 den bile daha verimli.
    901 4 sene kullandım yer beğendiremedim...
    Bu arada sana bahsettiğim fiyattan (2000tl) samsung 40es7000 aldım geçen hafta renk ve kontras ayarı farkındanmı kaynaklı bilmiyorum salonumdaki 46d8000 den daha canlı. Yeni çıkan f serisi daha donanımlı ama çin malı maalesef. Samsung bugünkü konumuna kolay gelmedi ama korkarım kolay düşüşe geçecek 2 metre uzaktan anladım çin malı olduğunu. Umarım tüm ürünlerinde çin malına kaymaz çünkü beyaz eşyada da çok başarılıydılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 18 Mayıs 2013; 21:39:52 >

• Bu konser var bende dinledim bose de başarılı çaldı ama tarz bana uymuyor Sinema İcin daha guzel ürünler planda var suan

Klips rf7 ve c64 ve 64 arka Hoparlor Ler birinci sık bu

Ama cok ses Acamadigimdan daha görüntü olarak sinemaya yatkın olan monitor audio rx 8 center ve sourraund larını ikinci el alabilirim ikinci elde cok para etmiyorlar rahat alına bilir

Birde paradigm v11 le birlikte center ve sourraund larını alabilirim. Bunları alırsam sıfır almam lazım bu yüzden bu seçenek son ama uzak oldugum sistem

Bunların hangisi olursa olsun. Sub da sunfire 12 alcam kuvvetli bir cihaz.

Ama suan önümde anfinin satışı var onuda verdikten sonra asr gelsin sinema isi bunlardan sonra baslarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bose iyidir her daim iş yapar, Özellikle Pio Avr ile uyumu gerçekten çok farklı oldu, Özellikle müzikal olarak söylüyorum, Farklı Avr cihazları ile müzik başarımı bu oranda değildi ama pio ile gerçekten dinlebilir bir hal aldı ama yine de konu sinema ise Bose diyorum müzikte Baslar beni rahatsız ediyor bir şekilde ama ortalama bir kullanıcı için fazlası ile tatminkar sayılabilir.

Eray hayırlı olsun bu arada sattı isen, 15 bende kullanmıştım o nasıl Sub öyle tren gibi kocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Sinema İcin daha guzel ürünler planda var suan

Klips rf7 ve c64 ve 64 arka Hoparlor Ler birinci sık bu

Ama cok ses Acamadigimdan daha görüntü olarak sinemaya yatkın olan monitor audio rx 8 center ve sourraund larını ikinci el alabilirim ikinci elde cok para etmiyorlar rahat alına bilir

Klipsch rf7-II için biliyorsun Alman dergisinden çeviri yaparak paylaşım yapmıştım. Kullanıp da beğenmedim diyen
    ne yerli ne de yabancı sitelerde denk gelmedim. Alışıla gelmiş Klipsch standartlarını alt üst etmiş ezber bozan bir ürün. Mutlaka dene derim. Senin denediğin ve dinlediklerin yabana atılmaz. Hepsi senin kulak zenginliklerin. Bu zenginliğe rf7-II yi de eklemeni isterim. Bak can_tan üstad da rf7-II düşünüyor kendisine. Olaya sadece kullanamayacağın bir güç olarak bakma dinanizmi ve ayrıntılı sesi ile yumuşatılmış bass seslerin uyumunu kısık seste gayet güzel alabildiğine şahit olacaksın. Heyecanla bekliyorum. Hadi hayırlısı

• Hayırdır bu topik uzun zamandır hareketsiz
  • amfiyi yaptı keyfini sürüyor
  • bencede :)
  • Hareketsiz olmasının sebebi benim.
    S.Togay ile tanıştım, meslektaşmışız, bu işlere çok vakit, emek ve para harcamış biri olduğunu da görünce bu tanışmamız gerçekten beni çok memnun etti. Ağzından girip burnundan çıktım ve
    nihayet ikna ettim. Sıradaki benim, demiştim; ama sıramı
    bekleyemedim. Kendi amplisi üretilirken ben de araya kaynak
    oldum. Benim ampli de üretiliyor. İki ampli birden çıkıyor.
    Dolayısıyla da ilk ampli de gecikmiş oluyor; bu yüzden kusura bakmayın.
    S.Togay'ın fotoğraflarını bizimle paylaştığı ampliyi gözlerimle görünce
    dibim düştü ve ne olursa olsun ben bundan hemen istiyorum bekleyemem daha fazla, dedim.
    E-bay siparişleri, ahşap ve alüminyum işleri falan derken zaman biraz daha uzamış oldu. Ama düşünün ki
    kendi amplisi için aylardır uğraşıp geldiği noktaya ben en fazla 3-4 haftada ulaşmış oldum.
    Bu açıdan bakıldığında sadece topik hareketsiz kalıyor.
    Kısmetse çok az kaldı, canlı performans testini birlikte yapma sözü aldım.
    Zaten tüm doneleri ayrı bir başlık altında yazacağını daha önce de bize söylemişti.
    Beni kırmayıp ampli için bana da zaman ayırdığı için çok çok teşekkür ediyorum.

• Bu güne kadar duyduğum en geçerli sebeplerden birisi oldu bence olumlu ve hayırlı bir sessizlik olmuş, İkizlerimiz olacak desenize.
    Hadi hayırlısı merakla bekliyoruz

Sn, S.Togay hocamızın sanıyorum sabır ve diğer erdemleri sanıyorum mesleğinin en bariz özellikleri ve bu özelliklere haiz eğitimcilerin toplumda çoğalması en büyük arzumuzdur, Kendisini takdir ve sayğıyla izliyoruz.
  • S.togay üstat bekle bekle asr yi aldırıyorsunuz bana iç resim lerini çekip vericem size bir tane bundan yapalım gryphon yapmak lazım ama imkansız diye ağzımı acmıyorum. Exterm audio nun bundan seneler once getirdiği 140 k Euro lük gryphon sistemi yani anfiler benden agir hoparlorler benden uzun bunu duydugum dan beri artık diyerleri gözüme basamak gözüküyor. Ama bir yerden sonra bu paralar manyaklik seviyesinde zaten eski satıcısı exterminde getirdiği en iyi sistemde daha iyisini daha sonra getiremedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 31 Mayıs 2013; 13:42:57 >
  • Bu arada keyman ve stogay. Kızım geldi baba oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bu arada keyman ve stogay. Kızım geldi baba oldum

Sevgili dostum, Kardeşim, Allah Analı Babalı büyütsün, Sağlık sıhhat afiyet versin

Baba olmak nasıl bir duygu
  • Ooooo Eray'ım hayırlı olsun. Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün. Bundan daha güzel
    müjdemi olabilir.
    Yaşadıklarımdan öğrendiğim servis şeması ve malzemesi olan herşey kopyalanabilir.
    Bizim Türk mühendisler işi biliyor ama iş yapmaya üşeniyor. Yoksa işin içine
    çektiğiniz zaman altından kalkamayacakları bir şey yok. Benim amplide bir elektronik birde makatronik mühendisi
    ter döküyor ordadan da tecrübe ettim İsteksizliğin kaynaklarından birisi de istedikleri malzemeyi
    temin konusunda sıkıntı olunca haklı olarak şevk kırılıyor.
    Keyman2,scorpionida ve prodj doslarım selam. Aşırı yoğunluk (malum yıl sonu faaliyetleri ve yazılı sınavları vs...)
    diğer taraftan unforgiveneta'nın ricası derken işler sıkıştı. Tatlı sona gelmek üzereyiz.
    Lamba altına gelen elektronik kart kısmınında ısıya dayanıklı seçilmesi gereği yaptığımız standart kartı da
    çöpe attırdı. Hiç kimseye şurası olmamış ve ya hatalı demeyeceği bir özgün DIY çalışmayı çıkartmanın
    maddi manevi bedeli oluyor. Buradaki manevi bedel ise zaman. Unforgivenetena nın yazdığı gibi
    video kaydını beraber gerçekleştireceğiz. Sitenin ilk özel meyvesi olan ürünümüzü haklı gurur ve teşekkür ile
    sizlerin beğenisine yeni bir başlıkta sunacağım. Sevgilerimle, sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 31 Mayıs 2013; 14:25:46 >

• Hocam mesajınız ve Erayın mesajı topiğe birden çan verdi, Keza bizlerede aynı şekil de.

Umarım en müsait zaman da sonucu başarıyla ulaşmış olursunuz, Oluruz.
  • Hakikaten nasıl bir sağlam sanal dostluk kurmuşuz ki sizlerle kendi öz yiğenim
    dünyaya gelmiş gibi sevindim Erayın müjdesine. Eray sesi kısık dinle yiğenimin kulakları
    bu dönem çok hassastır. Klasik müzik sakin dönem geçirmesi için ideal ama kısık seste.
    Keyman2; inşallah mahcup olmadan amplimizin sevincini hep beraber yaşayacağız o gün de yaklaştı.
  • Bugun 4 . Gun ve bir kez bile bakamadım sisteme kıza bakmak tan

• Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRODJ -- 31 Mayıs 2013; 16:03:37 >
  • Araya kaynak olmuş
    Neyse biz beklemeye devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Araya kaynak olmuş
    Neyse biz beklemeye devam edelim

İyi oldu Bu fiyata bundan daha iyi performans ikinci elde bile mümkün değil bunun bilincinde
    olmak düşünme olayını gerçeğe yöneltiyor

Eray sistemde en son ne yaptın? Ne aldın-verdin takip edemedim! Son durum nedir?
    Çocuk olayı zordur yalnız. Özellikle ilk 6 ay. Yüzükoyun yatma riskine karşılık üçgen yastığından,
    sağlık kontrollerine kadar herşeyi özverili takip istiyor. Birde hormonal dengesi alt-üst olmuş, uykuları
    parçalanmış hanımları idare edebilmek ayrıca özveri istiyor. Bu kritik döneme aman dikkat. 1 Yaşından önce bal ve şeker ile tanıştırma. Meyvelerden doğal olarak alması kafidir. Gerçi aile doktorunuz illaki söyleyecektir bizimkisi
    titizlikten...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.