Türkçesi kendinle savaşma sanatı adlı bir kitabı okudum ve yazılma şekline bayıldım. Soru cevap soru şeklinde ilerleyen bir yapısı vardı. Bir ofis içerisinde geçiyordu ve bir fikri tartışıyorlardı. Örnek : Profesor : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Öğrenci : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Profesor : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Öğrenci : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Profesor : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Öğrenci : bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Amacım aynı türde bir kitap aramak değil. Kitabın yazılma şekli , yani bu diyalog düzenine benzer kitaplar bulmak. Socratic dialogue metodu olarak da adlandırılıyor fakat aramama rağmen benzer bir kitap bulamadım. Buna benzer bildiğiniz kitap önerirseniz çok sevinirim. Saatlerdir bakınıyorum fakat henüz bulamadım |
Bildirim