Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanı: Kuran kurslarımızın bulunduğu yerlere şeytandan korunmuş bölgeler diyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O bu değilde başkanlığı döneminde Müslümanlığın değil ateistligin arttığı dönem olarak hatırlanacak çok acayip

• Bence laf doğru, içeri şeytan bile giremiyor başıma birşey gelir diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 9 Şubat 2020; 1:25:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O iş öyle yürümüyor maalesef. Çocuk tacizcisi birisi için en uygun ortam yurtlar okullar kurs vb. yerlerdir. Okullara göre kuran kursu veya yatılı yurt gibi yerlerde denetim daha zayıf olduğundan ve her kurumun kendine özel bir kültürü olmasından dolayı dışarı kapalı olduklarından dolayı bir sapık için en uygun hedefler buralar oluyor.

Hali ile eğer birisi tacizci veya tecavüzcü ise bu ortamlardan faydalanıyorlar. Denetim eksikliğinden sebep tüm bu olanlar.

Aslında benim bunu buraya yazmama gerek yok. Bu forumda aptal insan yok çünkü. Zaten bu tür ufak ayrıntıları hesaplayabildiğinizi biliyorum. Ama anladığım kadarı işe bilseniz bile " dindarlar sapıklar " propagandasını yaymak daha çok işinize geliyor.

Alıntıları Göster
    Bir kereden bir şey olmaz zihniyeti yorum yapmışDiyanet İşleri Başkanı: Kuran kurslarımızın bulunduğu yerlere şeytandan korunmuş bölgeler diyoruz yada feto savunucusu tret

• quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Bir kereden bir şey olmaz zihniyeti yorum yapmış yada feto savunucusu tret

Alıntıları Göster
    Evet görülüyor ki senin derdin bir şeyleri çarpıtmak yani bir algı yaymak.

Tipik propaganda yöntemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Şubat 2020; 17:10:28 >

• Benim yaşadığım yerde devletin ve cemaatlerin bir sürü Kur'an kursu var son yıllarda kar yağmıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden büyük şeytan mı var

• E tabi iki şeytan fazla oluyor. Oraya bir iblis yeter demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.