Şimdi Ara

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2017 bütçesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Her okuduğunuza inanacaksanız boşuna okumayın. @atroce arkadaşın dediğine katılıyorum. Akp yalakası değilim ama boş muhalefet ve bu tarz basit algı operasyonlarını da tasvip etmiyorum.

Sen yine tasvip etme de bu haber, o kadar imkansız bir şeyden mi bahsediyor?
  • Bugun cumada imam cami yapımı için yardım istiyordu ne kadarı dogru nekadar yalan bilemem hocanın gözünün içine kadar baktım hiç çekinmeden söylüyordu cemaate. Bu kadar bütçe yetmiyor mu hocalara?
  • il dışından cami yapımı için para toplamaya gelenler var hala.
    depremde caminin minaresi hasar gördü.milletten para topladılar aylarca sonra yapıldı minare.

özetle diyanet bu paraları cep mi yapıyor ?
  • En gereksiz kurumların başında geliyor. Kapanırsa hayırlısı olur. Din din diye diye sömürdüler milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra niye eniştemden öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

acilen din vergisi getirilmeli ve diyanetin masrafi o vergi ile karsilanmali.

bu sekilde gercek muslumanlarla sahtekarlar ayirt edilir.

nasıl olacak kim ödeyecek o vergiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

acilen din vergisi getirilmeli ve diyanetin masrafi o vergi ile karsilanmali.

bu sekilde gercek muslumanlarla sahtekarlar ayirt edilir.

nasıl olacak kim ödeyecek o vergiyi

Gercek muslumanlar odeyecek. Gercek musluman bundan kacinmaz. Zaten turkiyenin %99unun musluman oldugu propagandasina gore kisi basina yillik 86 lira dusuyor.

86 lira icin harama bulasmaya deger mi ey gercek musluman kardeslerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 4 Kasım 2016; 19:36:34 >
  • diyanet tamamen kaldırılmalı .. devletin dini islamdır maddesi anayasaya konulmalı ... bütçe egitime fakire garibana ihtiyac sahibine yönlendirilmeli

350 general olmaz 300 tanesini emekli edecen ... 10 tane bile fazla

saglık sistemi yeniden revizyona girmeli .. uluslararası ilaç şirketlerinin tekeli kırılmalı .. önleyici doktorluk ve gıda rejimi oluşturulmalı ..

cok yapılcak iş var en gereksiz kurum diyanetten başlanmalı ..
  • 15 temmuz gecesi okudukları selalarla bu paraları fazla fazla hakettiler , müftüler passat'a biniyor gördüğüm kadarı ile onlarında araba modelleri yükseltilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

diyanet tamamen kaldırılmalı .. devletin dini islamdır maddesi anayasaya konulmalı ... bütçe egitime fakire garibana ihtiyac sahibine yönlendirilmeli

350 general olmaz 300 tanesini emekli edecen ... 10 tane bile fazla

saglık sistemi yeniden revizyona girmeli .. uluslararası ilaç şirketlerinin tekeli kırılmalı .. önleyici doktorluk ve gıda rejimi oluşturulmalı ..

cok yapılcak iş var en gereksiz kurum diyanetten başlanmalı ..

Devletin dini olmaz kişilerin dini olur. Hem Diyanet kaldırılsın diyorsun hem de anayasada "Devletin dini Islam'dır." Bu da ayrı bir çelişki mi desem gariplik mi desem bilemedim. Diyaneti kaldırdığına göre bir sonraki kurum TRT olmalı. 10 tane TRT kanalına gerek birkaç adet yeter. Hatta komple kapatmak da bir tercih. Milletvekili sayısı, bunların hizmet süreleri gibi olaylara da bir ayar çekilebilir.

• Bu kafa yapısıyla eğitime 500 milyar yatırım yapsan gene boş.
  • Peygamber cami yıkmış bunlar yapmanın derdinde...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.