Şimdi Ara

Diyanet-Sen başkanı Pokemon Go’nun yasaklanmasını istedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun yüzünden kaza oluyor insanlar yaralanıyor bu adamın umrunda değil.ibadet yerini aşağılamakmış.ulan diyanet başkanı bu oyun insanların toplandığı heryere yönlendiriyor.avm olur,cami olur,sinagog olur, kilise olur,meydan olur,havaalanı olur da olur...

ayrıca "batının islam dinine oyunu" beyanatı çağ dışı olduğu gibi ayrımcılık,ırkçılık ve tahrik sonucu suça teşfik içeriyor! bu adamın konuşması ülkemiz gençliğinin ahlakını bozmaktadır.böyle boş kafalar için cebimizden 2015'te 6milyar TL ödedik.mercedes S600 de dahil.bu kafaki mevki sahibi insanların men edilmesini,yasaklanmalarını istiyoruz.

oyunun yasaklanmasını destekleyenlerdenim ama ben insanlık namına tüm dünyada istiyorum.arada 360 değil,180 derece fark var!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 14 Temmuz 2016; 15:09:06 >
  • "gıcık aldım yasaklansın" (cami bahane)
    Artık bu tür (sözde) açıklamalara sadece gülüp geçiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben herşeye rağmen insanların bu oyun sayesinde hareket etmelerini yürüyüş yapmalarını sağlıyor bence bu bile yasaklanmamasi için yeterli

• Kafaya bak kafaya. Ona yasak buna yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

• Bence çok yanlış bir düşünce. Gençler hayatlarında bir kez de olsa bir camii görmüş oluyor caminin havasını hissediyor. Bir de bu açıdan düşün sayın çok dar görüşlü başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 14 Temmuz 2016; 16:10:07 >
  • Cami minarelerini mobil operatörlere tonla paraya Kiralamayı biliyorlar ama... :)

• Camilerde toplanan bağışlar nerelere gidiyor onları bir araştırsınlar sonra ticarethane olayını konuşuruz tekrar.

• bu bakanları zamanında kapatmaları lazımdı millet geç kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 15 Temmuz 2016; 13:26:44 >
  • herkezi bakan yapıyolar böle oluyor :S

• Yav he he

• bütün camilere cep telefonu sinyali kesici koymak lazım. adam geliyor farz olan hutbeyi dinleyeceği yerde facebook ta geziyor camide!

• Sokaklarda gerçekte olmayan bişeyin pesinden dolanmak manyakca bişey bana uymaz

• Bu adam için oyunun firması namaz kılan pokemon çıkarsın! Böyleleri insanı dinden imandan çıkarır.

• Cami ile ilgili degil ama güvenlik açisindan bakilabilir yakinda pokemon pesinde şehit düşenler çikarsa şaşirmam Konu muslumanlara laf sokmak olunca nasil hizli tolaniyor çete

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pool_TR -- 14 Temmuz 2016; 17:06:50 >
  • Pool_TR kullanıcısına yanıt
    Soldaki daha güzel

• simbolmina kullanıcısına yanıt
    Google da ara

• 6 milyar kusur bütçeyi böyle saçma şeyler için harcıyorlar ya-ki oda yetmiyor-,yazık cidden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.