Şimdi Ara

Diyanet-Sen başkanı Pokemon Go’nun yasaklanmasını istedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bir "abuk subuk bir konu üzerinden islama saydırma"konusuna daha hoşgeldiniz.bugünkü konumuz pokemon go camilerde serbest mi olsun?serbest olursa modern medeni mi oluruz?camide pokemon oynamak yasaklanırsa bu yobazmıyız demektir.buyru, kusunuz.pardon başlayınız.
  • acmtncy A kullanıcısına yanıt
    Neyin ne oldugunu iyi biliyorum bence sen kendini egitmekle işe başla yazdiklarim çok açık mantik kelimesi sana ağır gelir bence bidaha kullanma kimisi kendi doğru zannettiklerini tek doğru zanneder yazdigim harfle degil ortaya koydugum fikirle tartis bu gidisle sizin egitim ogretim yuzyiyillar alacak cunku 1923 den beri okullarda bişey ögretilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranuslu61 -- 14 Temmuz 2016; 20:07:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crashlone

Bu ülke ne çektiyse dincilerden çekti...
    Şu cahile biriniz Avrupa'dada GYM'lerin kliseler olduğunu söyleyinde bug'da kalsın...
    Dindarlara lafımız yok.Dincilik bir hastalıktır.

Ülke değil dünya.

bkz: ortaçağ avrupası
  • ula ne güzel işte belki ateistler o an imana gelir camide namaz klmaya başlar
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Ateisti camiye sokup namaz kildirmaya calismak gibi derdi olan varmi benim tek derdim ateist bana bulaşmasin saygi gostersin okadar

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Ortaçag avrupasi dinden çekerken osmanli neden çekmedi acaba

• oyunla alakalı bazı güvenlik açıkları var evet yurt dışı bazı haberlerdende duyduk bunları.
    tamamda benim anlamadığım Diyanet-Sen başkanıda kim oluyorda buna karışıyor.
    her Allah ın cuması cuma namazından sonra para toplanıyor.bunuda cuma hutbesinin sonuna ekleyerek yapıyorlar.cami yapılacakmış kuran kurslarına yardımmış vesaire. bir kerede gerçekten bir fakire para toplayalım yada saolsun devlet buyuklerimiz sayesinde her gün şehit veriyoruz bunların ailelerine toplansın. hiç duydunuz mu buralara toplandığını.evet din bir ülkede olacak bilinecek uygulanacak öğrenilecek öğretilecek ama din üzerindende hangi müslüman ülke gelişmişte biz de gelişeceğiz.kuran ı kerim ne diyor OKU diyor.bunu derken sadece dini dinle alakalı şeyleri oku demiyor.araba yapamassın yolun olmuş uçak yapamassın hava limanın olmuş ne işe yarar ancak bunları yapanları zengin edersin
    uranuslu61 gerçekten sen dünyalı deyilsin hocam

• Laf yapmayın cok efsane hilesi var o yuzden tavsiye etmiyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 4 Ağustos 2020; 13:50:33 >
  • Yasaklanmalı evet ama bu nedenle değil. Boş beleş amaçsızca bir oyun. Sonu yok. Kaptıracak kendini ne dersine çalışacak hem de a sosyal olacak.

• Ben de Diyanet-Sen 'in yasaklanmasından yanayım. 1 gram beyni olmayan insanlara ev sahipliği yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Yasaklanmalı evet ama bu nedenle değil. Boş beleş amaçsızca bir oyun. Sonu yok. Kaptıracak kendini ne dersine çalışacak hem de a sosyal olacak.

24 saat pc başında milletle sohbet ederek asosyalleşmesinden daha iyidir bana kalırsa.Arabanın çarpması,köprüden düşmek gibi olaylar olabilir o ayrı konu ama pokemon go'nun sayesinde nasıl asosyal olacak anlatsana bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 14 Temmuz 2016; 21:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Yasaklanmalı evet ama bu nedenle değil. Boş beleş amaçsızca bir oyun. Sonu yok. Kaptıracak kendini ne dersine çalışacak hem de a sosyal olacak.

Ha senin için boş beleş, milyonların oynadığı oyunu yasaklayalım o zaman. Ne kadar zekisiniz.

Millet dışarıya çıkıyor, yürüyor spor yapıyor, etkinliklere katılıp yeni arkadaşlar ediniyor ne asosyalliği ? Senin daha yorum yaptığın şeyden haberin yok be.
  • Diyanetin görevi gençlerin ve çocukların sahte din ile zehirlemek ve zehirlendiklerinden emin olmaktır. Kendilerinden başka bir zehirleyen olmasın istediler demekki.

• ben oynayamadan oyun yasaklanacak ona üzülüyorum
  • bence badem bıyık yasaklansın, örümcek beyin yasaklansın, bunun gibi din üzerinden milletimizin cahil kesimini sömüren asalaklar sınır dışı edilsin

• Psikiyatr Tanju SÜRMELİ:

‘BEYNİN OTOMATİK PİLOTA BAĞLANMA DURUMU’

Bütün bu sanal oyunlar, beyindeki bağlantıları değiştirerek sürekli olarak beyne aynı uyarının verilmesine sebep oluyor. Beyin bir nevi otomatik pilota bağlanıyor. Bu etki beynin uyuşturucuya verdiği tepkiyle benzer bir etki yaratarak beyinde dopamin salgılatıyor. Oyunun yarattığı dopamin, artırıcı ve tekrarlayıcı davranışı ister hale getiriyor. Dopamin ise fazla salgılandığında dikkat, öğrenme, uyku bozuklukları ve hafıza sorunlarına yol açıyor.

• Bu adam boyle konustu diye bunu muslumanlara yada islama baski araci olarak kullanamazsiniz akilli olun saygi gosterin saygi gorun 1 kisi bisey dedi diye sunlar yobaz bunlar yaramaz diye yazamazsiniz

• Tek derdimiz pokemon zaten

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.