Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

YERE DÜŞEN MOLOTOFLARI NE YAPIYORSUNUZ

SENİN DAHA İYİ BİLMEN LAZIM , İSTANBULDA DAHA ÇOK ATILIYOR
  • Geçen yıl beyin Diyarbakır'li bir arkadaşım beyin kanaması geçirdiği için ziyarete yanına gitmiştim. Ne yazık ki son cümlende ki misafirperverlik olayını bana başka gösterdiler. Tabi "git buradan, şehri terk et lan Türk" diyip bıçak çekmek yöresel birseyse bilmiyorum. Suçum da İstanbul ağzıyla konuşmaktı. Allah göstermesin oralara bir daha gitmeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Geçen yıl beyin Diyarbakır'li bir arkadaşım beyin kanaması geçirdiği için ziyarete yanına gitmiştim. Ne yazık ki son cümlende ki misafirperverlik olayını bana başka gösterdiler. Tabi "git buradan, şehri terk et lan Türk" diyip bıçak çekmek yöresel birseyse bilmiyorum. Suçum da İstanbul ağzıyla konuşmaktı. Allah göstermesin oralara bir daha gitmeyi.

Yahu bi yürü git yalan söyleyip,provakatörlük yapıyorsun.Senin gibi örümcek beyinliler gün gelecek bitecek.
  • Boş konuşmayın doğuyu hep terör sanıyorsunuz, Iğdır'da sizden daha milliyetçi insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Geçen yıl beyin Diyarbakır'li bir arkadaşım beyin kanaması geçirdiği için ziyarete yanına gitmiştim. Ne yazık ki son cümlende ki misafirperverlik olayını bana başka gösterdiler. Tabi "git buradan, şehri terk et lan Türk" diyip bıçak çekmek yöresel birseyse bilmiyorum. Suçum da İstanbul ağzıyla konuşmaktı. Allah göstermesin oralara bir daha gitmeyi.

Yahu bi yürü git yalan söyleyip,provakatörlük yapıyorsun.Senin gibi örümcek beyinliler gün gelecek bitecek.

Gözümde kamera yok, gördüğüm anları çekemedim. Üstünden de uzun zaman geçti uçak biletini bulup gösteremem. He forumda beni tanıyan varsa benim böyle bir şey yapmayacağımı, hiç kimseyi haksız yere kötülemeyeceğimi de bilir. Siz kendinizi çok fazla inandırmışsınız sen veya konuyu açan arkadaş iyi niyetli yada bu bahsettiğim tipte davranmayan insanlar olabilirsiniz ama tüm şehrin sizin gibilerden oluşmadığını da farketmeniz lazım. İstanbula gelirsen bu durumu burda da yaşayabilirsin, bağcılar ile Ortaköy gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

bende vanlıyım kürt kökenliyim.
    Ama hep batıda büyüdüm, hani oranın geleneklerini yada herhangi bir kültürünü hiç bilmiyorum.
    Şimdi diger yorumları okuyup sinirlenmek istemiyorum, doğu anlatıldıgına göre müthiş biryer benim gözümde.
    Çünkü benim gibi çok doğulu arkadaşlarım var, hepsi çok sıcakkanlı.
    Gerçekten başka insanlar.

İlker yakaladım seni -7 almışın hayırlı olsun
  • üslubunu çok güzel hocam insan istesede tartışamaz senle :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nipalensis kullanıcısına yanıt
    Elbette aynı değil.
    Sen olayı çok farklı algılıyorsun.
    Kimse sana neden TÜRK bayrağı thişörtü ile geziyorsun diye saldırmaz.
    Bak resimde ki yer Diyarbakır Dağkapı meydanı...

Atatürk ve yazısı var. Kimse saldırmış tahrip etmiş mi ?

Benim Türkiye'm ve bayrağım için söyleyeceğim tek şey var sana

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.

Sanırım ne demek istediğimi anladın dostum.

• kışın dehşet soğuk yazın dehşet sıcak
    bölücü memleket
    adam gibi bir yer yok gezilecek
    kürdistan tişörtü satılıyor.

kısacası : çöp + leş
  • kürt müsün? kürtsen blok haberdar ette bloklayayım Allah korusun bloklamayı unuturum falan
  • ben diyarbakırı bu kadar güzel sanmıyodum
  • Ne yapirsiz lo
  • kürdistanın başkenti olarak görüyorlar yani bizim değil. kürtler orayı almadan bırakmaz hiç gitmeyeceğim leş bi yer. şöle duvar felan örsekte ordan da gelmeseler.
  • Askerlik nedeniyle 3-4 kez kısa süre bulunduğum il beğenmiştim
  • Ben birazda kişisel bir soru sorucam. Galatasaraylı, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı fazlamı orada? Yoksa kendi şehrinin takımını tutmak dahamı hoşlarına gidiyor ?
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır yöresinden bende oldum olası nefret ederim fakat, Diyarbakır Türkiye toprakları alanındayken sanki toprakları Kürt bölgesine teslim etmiş gibi davranmamak gerek. Ordada Türk kökenli yaşayan bir çok insan var, ben bile genelleme çok sık yapıyorum ve bu işten dolayı kendimden nefret ediyorum. Orda namusuyla, efendice çalışan illahaki insan vardır.
  • Konuyu açan kişinin pkk sempatizanı olduğunu belirteyim.Ülke gündemi bölümündeki Hdp destekçisi konusundan ve bu konuda Türklere sallayan mesajlardan anlaşılacağı üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 23 Nisan 2015; 16:54:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense foğu aklıma gelince uçsuz bucaksız çöl ve kerpiç evler aklıma geliyor güzel yerlermiş..
  • HELA VELA VELVELA
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.