Şimdi Ara

Diyet Günlüğüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sabah tartı sonucu 136

kahvaltı 10:30 2 yumurta yeşillik 5 zeytin 2 bardak cay 1 bardak su biraz tel peynir
    4 dilim kepekli ekmek

ara öğün 14:00 2 ceviz biraz badem biraz peynir su cay.

16:30

öğlen yemeği 1 küçük tabak ıspanak yemeği yoğurt biraz ızgara et 2.5 bardak su ile

19:00 ara öğün ceviz badem biraaz peynir 2.5 bardak su

19:30 40 dakika koşu bandı yürüyüş.

21:30

1 dilim tam buğday ekmeği 3 çeri domates keçi peyniri 5 zeytin kıvırcık çay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 20 Mayıs 2014; 9:01:53 >
  • bundan sonraki süreçte terazi neticelerini yazacağım ve beklenmeyen tüketimler yada değişikliklieri.

gün 6 sabah 135.8 kg ölçüm sonucu
    gün 7
    gün 8
    gün 9
    gün 10
    gün 11
    gün 12
    gün 13
    gün 14
    gün 15
    gün 16
    gün 17
    gün 18
    gün 19
    gün 20
    gün 21
    gün 22
    gün 23
  • hocam öncelikle bu yolda sizi tebrik ederim.
    ben doktor değilim senin doktoruna laf edecekte değilim ama ben bu kadar ekmeği normal zamanda yiyordum. bana biraz fazla gibi geldi. diyete başlayınca iyice azalttım tabi. 4 nisanda 97,5 kg idim bugün 88 kg. olmuşum. tabi ağır derecede spor yapıyorum. birde yumurtayı genelde sabah kahvaltıda yersen daha iyi olur gibi. en azından kendi deneyimlerim öyle.
    dışarıda yemek zorunda kalırsan yağda kızarmamış yağsız etle yada salata ile beslenmeye çalış. örnek olarak adanada bol yağ olur, onun yerine kırmızı et olacaksa direk kuzu yada dana şiş yiyebilirsin. tavuk şiş özellikle göğüs etinden yapılırsa dışarıda yenebilecek en güzel diyet yemeklerinden (ızgara olarak). salata olarak sezar salata oldukça doyurucu ve dengeli bir besin.
    yemeklerden önce bende bol su içiyorum acayip işe yarıyor.
    ara öğünlerde bazen soğuk süt bazen yoğurt çok güzel oluyor.(yarım yağlı - yağsız)
    bunların dışında söylemek istediğim en önemli şey; proteinden korkmayın. Aşırı derecede tüketin demiyorum fakat protein almazsanız kas kaybı yaşarsınız, kas kaybı olursada vücutta yağları yakacak bişey kalmaz ve zayıflamanız yavaşlar mental olarakta konsantrasyonunuz bozulur.
    bulgur pilavı, bezelye, taze fasulye, kuru fasulye, nohut, ıspanak, mercimek çorbası gibi yemeklerden korkmayın tabi normal bir porsiyon yemek kaydıyla. yemeklerinizde yağı iyice azaltarak zeytinyağı kullanmaya çalışın. inanın az yağlada yemek pişiyor. pirinç pilavına uyuşturucu gözüyle bakın. ekmeği seviyorsanız az miktarda tam buğday ekmeği yiyin. meyvelerden uzak durmaya çalışın. 2-3 günde bir elma veya muz yiyebilirsiniz ama dahada arttırmayın. sebzeden korkmayın ama tek çeşit sebze ile günü bitirmeyin. salatalarınızdan limonu eksik etmeyin doyurucu hissi artırır. sirke seviyorsanız oda özellikle sabahları içildiğinde zayıflatıcı etkisi olur.
    ben öğrenci evinde kaldığım halde bunları yapabildiysem siz hayli hayli yapabilirsiniz.

• arakzid A kullanıcısına yanıt
    ilginizeve iyi dileklerinize teşekkür ederim
    ekmek aşırı değil günde 6 dilim tam buğday
    tava ekmeği tam buğday dahada yiyebilirim doktor sorun yok dedi
    tamamen yağsız beslenmeye calisiyorum şu merhalede eşim zaten minimum yağda pişirir
    kendi zeytin ağaçlarımızın yağını kullanıyoruz buda avantaj. mümkün mertebe naturel gıda
    keçi peyniri kendi zeytinimiz yumurta en kalitelisini tercih etmeye calisiyorum. Ve tabiki protein her öğünümün vazgeçilmezi liman hipoglisemi rahatsızlığı olduğu için maalesef ancak sirkeyi seviyorum ve yetiyor.
    Motive edici desteğiniz için sonsuz teşekkürler.
  • efendim ne durumda diyet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet.hilmi27 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

c.tesi akşamından beri hasta olduğumdan diyeti bir kenara bırakmak zorunda kaldım
    bu arada et tavuk köfte tarzı kilo aldırmayacak şeyler yedim
    ancak bugün öğleden sonra kendime gelebildim . Bugün itibarı ile düzenimi bozmadan devam ediyorum
    135.5 kg dan devam bu hafta sonuna hedef 133.5 kg olmak pazar sabahına kadar.
    Akşam menüsü yoğurt sebze yemeği ve salata olacak.
    Bugün yürüyüşe tekrar başlayacağım.
    Teşekkür ederm ilginize.
  • geçmiş olsun efendim umarım rahatsızlıgınız ciddi bi sey degildir. inanç ve kararlılıkla devam inş.

• ahmet.hilmi27 A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim gayet iyiyim şu saat itibarı ile ancak hareketsizlik insanın motivasyonunu bozuyor
    ancak kararlıyım diyeti bırakmayacağım bu kez inatla devam yola.
  • yılmadan devam inş. sizin kararlılıgınız inanın benide motive ediyor. bende şuanda 12 kilo vermiş bulunmaktaym 9 hafta

• gün 6 sabah 135.8 kg ölçüm sonucu
    gün 7 135.4 akşamı sporsuz geçirdim rahatsızlık dolayısı ile ve yemeği biraz fazla yedim doktor tavsiyesi haftada 1 gün az yağlı fazla karbonhidratlı
    gün 8 135.4
    gün 9 135.2
    gün 10 134.9
    gün 11
    gün 12
    gün 13
    gün 14
    gün 15
    gün 16
    gün 17
    gün 18
    gün 19
    gün 20
    gün 21
    gün 22

gidişat güzel yılmadan devam 1 hafta sonra 133 kilo olacağım tahminimce ramazan başlangıcına kadar 130 un altına düşmek hedefim
    zaten ramazanda kilo almıyorum dün akşam 30 dakika yürüyüş akşam yemeğinde ise 1 tabak bezelyeli et yemeği yanında cacık yedim.

sabah 1.5 tas corba 2 dilim ekmek 2 bardak su ara öğünde ise badem su tüketeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 30 Mayıs 2014; 16:30:14 >
  • ramazanada pek 30 gün var. mubarek bereketli ayı özledik ya . tabi diyet içinde avantaja cevirilebilir.

• güncel kilo bilgisi
    değişiklik olarak 2 küçük kare bitter çikolata ara öğünde biraz leblebi kaçağı yaptım az önce
    bunun dışında bu gün 17 de doktora gidip kontrol yaptıracağım
    yarın görüşürüz.
  • arada abartmadan kaçamaklar iyidir efendim :) bende iki hafta sonra tartldm sonuç:109.2 iki haftada 2.5 kilo vermişim baya fark ediyor pantolonlarda tisortlerde... inş bizlerde saglıklı birer birey olacagız.

Selametle efendim.

• efendim bugünlerde yogunsunuz heralde pek güncelleme şansınız olmuyor.

• selam arkadaşlar,
    Ben de kendimi bildim bileli hep bir kilo verme telaşındayım.
    Şu zamana kadar diyetsiz geçen günüm olmadı ama tecrübelerimden yola çıkarak şunu diyebilirim ki diyetinizde yoğurt varsa mutlaka kilo veriyorsunuz.
    Hatta ben şu kürlerin hepsini denedim ve baya faydasını gördüm açıkçası.
    8 ayda 25 kilo verdim ve çok sıkılmadan denemenizi öneririm.
    Herkese bol şans bu yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodymood -- 4 Haziran 2014; 11:42:06 >
  • merhabalar foruma pek giremiyorum
    rahatsızlık biraz sürdü benim beklediğimden uzun açıkcası
    doktor kontrolünden geçtim şeker hastası değilmişim
    sadece insülin direnci varmış bu sevindirici haber açıkcası çok mutlu oldum
    ancak birincil hedefim olan kilo almama yani verdiklerimi korumayı yapabiliyorum şu anda
    aldığım ilaçlar kımıldamama pek imkan vermiyor
    gündüz gece uyuklatıyor. Birkaç güne görüşeceğiz inşallah teşekkür ederim.
  • rabbim şifa versin efendim.geçmiş olsun şeker hastası olmadıgınıza sevindim ayrıca kilo almamaya çalışmanız bile büyük erdem.

tekrar geçmis olsun. kendinize iyi bakın

Selametle.

• Ben de 26 Mayıs itibariyle kendi yöntemlerim ile kilo vermeye karar verdim, bunun için öğünlerimin hepsini azalttım, her akşam da en az 1 saat yürüyorum. 26 Haziran'da nekadar kilo verdiğimi buraya yazarım şuana kadar 1 kilodan fazla vermiş bulunmaktayım hem vücudumun belirtisinden hem de teraziden rahat şekilde anlaşılıyor.
  • hastalık olmasa cok iyi gidiyordum bende ancak hastalık bozdu dengemi bu nedenle yarından itibaren bir sıkı diyet
    uygulaması yapacağım yağsız protein karbonhidrat gıdaları ile 3 haftada 7 kilo kadar vermek hedefim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.