Bildirim
diz üstü bilgisayarımda usb çalıştıramıyorum acil yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Fdisk olayını cd ilede gerçekleştirebilirsiniz. Ancak ilk olarak geri yükleme yapmanızı tavsiye ederim. -
onarım ve geri yükleme hepsini yaptım ama ne yazıkki olmuyor su fdisk olayını tam anlatırmısınız -
Windows XP cd sinden boot etmen gerekiyor ilk olarak. Daha sonra biostan açılışı cdrom a getirmelisin. Daha sonra cd den başlatmak için bir tuşa basın diye bir uyarı alacaksınız. Bu uyarıdan sonra bir tuşa basıp kurulumu başlatın. Standart kurulum prosedürü gelecektir. Bu adımları takip edin. Önceki Microsoft windows sürümleri aranıyor şeklinde bir ekran göreceksiniz. Eğer önceki windowsu bulursa esc ile geçin. Daha sonra Sabit diskin bölümlerini gösteren bi ekranla karşılaşacaksınız. her bölümün üzerine geldiğiniz o bölümle ilgili seçenekleri ekranın altında gösterecektir. Bölümleri d tuşuna basarak silin. Tüm Sabit diski tek parça halinde göreceksiniz. Sabit diski tekrar bölmek isterseniz c ye basıp istenilen miktarı megabyte cinsinden belirtip onaylayın. C sürücüsü olarak ekranda görmeye başlayacaksınız. bu bölümü seçin ve entere basın. Karşınıza Çıkan ekranda kesinlikle hızlı biçimlendirmeyi seçmeyin. Kurulum bittikten sonra Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet seçeneğinden disk yönetimi böümünü seçin. Ordan böümlenmemiş alanın üzerine sağ tıklayıp yeni bölüm oluştur deyip istenilen adımları izle ve birincil bölüm oluştur.
KOLAY GELSİN.
BAŞARILAR.
-
bilgi paylaşımın için teşekkürler...sağlıcakla kalın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wmı provider host nedir
- laptopu kasa olarak kullanmak
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- no bootable device insert boot disk and press any key
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- ss alma pc
- bilgisayar hızlandırma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- laptop menteşe tamiri
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X