Şimdi Ara

Dizel araç tavsiyeleri? 25.000 TL bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forum üyeleri 25bin Tl bütçem var dizel performansı idare edecek ve iç hacmi çok dar olmayan araç almayı düşünüyorum. Bu kriterlerde hangi araçları önerirsiniz? Minimum 2004-2005 model olursa çok iyi olur. Kasa tipi fark etmez.

• Hyundai getz temizi bulunur o fiyatlara atak motoru vardır ama diğerlerine göre biraz daha fazla yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Hyundai getz temizi bulunur o fiyatlara atak motoru vardır ama diğerlerine göre biraz daha fazla yakar

Teşekkürler hocam sağolun
  • 2009 2010 symbol alınabilir belirttiğiniz kriterlere göre yakıtı da çok ekonomik.
  • Ravlulu R kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Modeli yeni yakıtı çok iyi ama iç hacim konusunda sıkıntı olur mu baş ve diz mesafesi konusunda? bu arada 185 boyum o yüzden soruyorm
  • Alternatif linea da olabilir.

• Linea yada grande punto öneririm o paraya alınacak en dolu araçlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bütçeye temiz, dizel ve sedan seçeneklerini karşılayan Albea, Symbol ve ucundan kıyısından Era var. En mantıklısı Symbol gibi duruyor.
  • dacia logan

• 1.9 tdi toledo

• linea diğerlerinden daha yüksek modelde gelir diye düşünüyorum
  • Getz, linea

• 1999-2000 golf mk4 1.9 TDI
  • 98-99-2000- Passatlarada bir bakın derim modeline aldanmayın güzel araçlardır az yakar konforda iyidir
  • Getz çok atik performanslıdır dizel olarak çok yakmaz iç hacimde yeterli

• b segment corsa ve punto.bi alt vergi dilimine de giriyor.fiesta da alabilirsin.getz alırsın ama fazla yakıyor ama güzel kaçıyor.piyasası diğerlerine nazaran zayıftır.zorlarsan sedan c4 bulursun.
  • 1.4 HDI 207 hem şekli güzel hem de motoru sağlam.Tavsiye ederim.
  • 25 civarı olan linea lar turşu olmuştur. 3-5 ekleme şansınız varsa 110 bin ile 130 bin km civarı temiz linea emotion bulunur. En donanımlı linea dır. Tanıdığım bir kaç kişide var. Aile arabası. Benim active plus var. Emotion ile alakası yok. Emotion daha sessiz yalıtımı güzel. Esp, dijital klima, far, yağmur sensörü. Kararan ayna vs gibi donanımlıdır.

Symbol filan alınmaz. Getz iyidir ama 3 Pistonlu var onlara dikkat etmek lazım. Yenileri 4 pistonlu yıl önemli. En güzeli linea. Ben bile emotion bakıyorum.

• Linea 1.3mj bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.