Şimdi Ara

Dizel aracım gaz Yemiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
107.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • egr ye ve sensore baktırın dicektim :) Bu arada başınıza tekrardan bu tür olay gelirse aklınızda bulunsun egr yi ilk önce temizletip kullanın sorun devam ederse değiştirme yoluna gidersiniz. Servisler biraz çakaldır hemen değiştirirler :) geçmiş olsun .
  • Aynen kardeşim bundan sonra böyle bir olay yaşarsam ki inşallah yaşamam kendim söker bakarım egr valfime :) ama gerçekten servis öyle yani parçanın onarılmasına hiç bakmıyorlar hemen değiştiriyorlar.. Belkide benim o valfim temizlense yine eski haline gelir bir sorun kalmazdı.. Ama servis işte hemen değiştiriyor
  • Aynı sorun bendede oldu Peugeot 206 1.4hdi aracımda Ümraniye sanayide çelik oto var birçok usta anlayamadı oraya götürdüm egr den şüphelendi usta sonra devir sensörüne baktı orda olduğunu farketti sağıyla soluyla oynayıp gereksiz masraf çıkarmadan halletti sağolsun isteyen mesaj atsın numarasını veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olurmu bilmem ama aynı araçtan 8 ay kadar kullandım aynı arızayı bitürlü çözemediler en sonunda EGR valfi diye parçayı orjinal servis değişti düzel ama pahalıya mal ooldu baya normal sanayide bizde yaptıramammıştık bi türlü çözemedier orjinal servis EGR Valfini değişti komple hatırladığım o resim attınız parçaydı sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.