Bildirim
dizel c serisi alırken nelere dikkat etmeliyim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aracı servise götürün detaylı ekspertiz isteyin. Ama bu paralıdır ve araç greymarket ise çok hoşlanmazlar.
Yada çok güvendiğiniz ve Mercedesleri iyi bilen bir usta bulun ve gösterin.
Gerisi Sizin zevkinize kalmış. Mercedeslerde iç mekanda pekçok kombinasyon yapılabilir.
Saygılarımla, -
ya arkadaş kusurabakma da senin dediklerini biz yapmasını bilmiyormuşuz gibi bir cevap yazmışsın....ben şunu demek istiyorum.....bu araçların en pahalı parçaları nerelerdir oralara baktırayım.....mesela bir direksiyon kutusu arızalı ise bu bana 6000 tl ye mal olur...gibi..bilmem derdimi anlatabildim mi....bunun gibi hangi parçalar...detaylı expertiz yapanların ne mal olduğunu herkes biliyor....hiç birşeyden anladıkları yok...istedim ki başında durup şuraya şuraya bak diyeyim....o bakacağı bölümler nereler size danışayım dedim ama beceremedim galiba...genede cevabınız için teşekkürler... -
Değerli arkadaşım,
Ben Size bilmiyorsunuz demedimki.
Öyle bir soru sormuşsunuz ki, sorduğunuz kasa belli, W203, gerisi yok.
2004 eylülden 2006 sonuna kadar kapsıyor.
Mesela 2004 lerin bir kısmında C220 cdı OM611 kodlu motor vardı ve bir kısmı 2005 model olarak tescil edildi.
2006 larda C220 cdi, bu seferOM646 kodlu motor var.
Yıl yok, km yok nasıl bir keramet bekliyorsunuz ki.
Ben genel anlamda yardımcı olmak için cevap yazmıştım.
Siz bildiğiniz gibi yapın.
Saygılarımla, -
teşekkür ederim...saygı bizden...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X