Şimdi Ara

DİZEL CİVİC SEDAN ,FOCUS 1.5 DİZEL MANUEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1998onur

Civic 120 bin,focus 115 bin sizin önereceginiz bunların dışında hangi marka dizel, manuel model öneriniz.

Alıntıları Göster
    megane 4 tutuldu hocam kullanmanı tavsiye ederim
  • Focusun 7 yıllık kasaya sahip olması bile tek başına benim için almama sebebi, zevkler tartışılmaz ama 100 küsür bin vereceğim aracın en azından güncel olmasını yeğlerim, yol tutuş ve kalite konuları Focusta isterse F1 standardında olsun, ötekide kağnı arabası değil. Civice alternatif dizel Megane 4 sedan değerlendirirdim.
  • Sedan şart değilse Astra K Dizel bakabilirsiniz. 136 BG 320 Tork
  • Ikisi arasinda tartismasiz civic daha iyidir.

Alternatif olarak eger bunlardan 15-20bin uyguna veriyorlarsa elantra olabilir.

Focus kasa eski, tip kotu, ic hacim, bagaj rezalet. Civic daha iyi bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyif verme mevzusu biraz subjektif bir konu. ikisi de fazla ahım şahım olmayan sıradan aile arabaları. focus biraz daha kaliteli olduğu için daha fazla keyif verebilir, bir de focus'un yol tutuşu süper falan diyorlar, benim gibi düz bir sürücü farkı anlayamaz ve burdan keyif alamaz. ben genel kaliteden, ergonomiden anlarım ancak. ikisi de bu konuda ortalama diyelim. focus bir tık yukarda. şahsi görüşüm focus içten biraz tipsiz.
  • Megane 1.6dci manuel 130hp'yi de göz önüne alın derim.

• https://otomobildunyam.com/karsilastirma-ford-focus-sedan-vs-mazda3-sedan/

focusu mazda3 karşılaştırması vardı. focusu anlamak için iyi bir testti.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Araba veya herhangi bir cihazın performansını belirlemek için tek başına teknik veri yeterli değildir.

örneğin 1 gb ramli iphoneların 2 gb ramli diğer telefonlardan performansı daha yüksektir.
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    Güzel örnek ama tutmaz

• Tamam Focus diyelim de araba çok eski artık yahu. Saçma sapan servis fiyatları, garip ilgisiz bayileri, göçük sorununu iyi yönetememeleri sebebiyle Civic de diyemiyorum, şekerpınardaki üretim kalitesi önceki nesillerde de vasattı, bence hala vasat.

İkinci el temiz A3 sedan dizel bakardım ben.
  • Bu arada 2018 aralık ayında focus hb satılacağı yazılıp çiziliyor ne derece doğru bilmiyorum.
  • 2008 de aynı soruyu Bende sormuştum kararım focustan yana olmuştu. Bugünde focustan yana olur. Aceleniz yoksa focus yenileneceğini okudum bir kac yerde bekleyip güncel focusu almak daha mantıklı olur.

Beklemek istemezseniz meganda olabilir.

• Kesinlkle civic sedan, focusun yüzü eskidi yenisi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Focusun kokpitini seven nadir kişilerdenim,

Her tuşun elimin altında olması, koltuğun beni sarması güvende hissettiriyor.

Formüla aracında gibiyim içinde 😃

Direksiyon hissi sürüş dinamiği konusunda orta direğin Bmw'sidir Focus.

Alıntıları Göster
    işte o yüzden dedim hocam forumda focus diye
  • focus 1.5 dizel trend x 116 bin civic sedan dizel
    118 bin hala karar veremedim fiyatlar uctu gitti bu gidişle ne olacak belli değil.
  • 1998onur 1 kullanıcısına yanıt
    Niyet varsa civic alın geçin, ben focusu düşünmezdim bile. 2011 yılında çıkmış bir araç, yeni kasasının lansmanı yapıldı, şu saatten sonra 116 bin verilmez boş focusa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.