Şimdi Ara

dizel corolla - astra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de corolla satıp astra almanın mantığı yok. Tamam ben de eski kasa corollayı beğenmem ama...Ama tabi otomobil işi duygusal bir iş. Astra'yı çok sevdiyseniz alın...
  • astra alsanız, gözünüz başka modele kayar. onu alırsınız sonra başka araba beğenirsiniz insanoğlu sürekli değişim ister. maddi imkanlarınız elveriyorsa alın derim
  • hyundai i30 bence diesel seceneklerinde mutlaka olmalı:
    1,60 115 eygir 250tork motor
    yağmur sensörü-far sensörü-otomatik kararan iç dikiz aynaları-usb giriş-soğutmalı torpido gözü-otom katlanan aynalar -dijital klima vs vs .
    düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contaci -- 6 Nisan 2010; 14:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

C-segmentinde 1.6 güçlü dizeller varken niye 1.4, 1.3 gibi güçsüz arabalarla uğraşırsınız anlamam. 1.4 Corolla'yı satıp 1.3 Astra alınca "Gelen gideni aratır" hesabı olur bu iş.

hangi araç öneriniz nedir
  • yaşınız gençse opel astra daha uygun bir seçim olur. toyota sanki daha olgun yaşta insanların sürdüğü bir araç izlenimi vermiştir bana. Konfor olarak toyota daha avantajlıdır. Ama performans açısından pek bir fark hissetmezsiniz, 1.3 motor yokuş yukarı kalkışlarda biraz ağır kalabilir ama problem olmaz fazla. Yakıt konusunda birşey söyleyemicem ama astra daha avantajlıdır sanırım
  • fiat bravo 1.6 120hp
  • Herkes yetersiz demiş performansına.Ayrıca cdti astranın periodik bakımı 450TL civarı bunu da unutmamak gerek. Kağıt üzerinde astra 90hp 200nm corolla 90hp 195nm performansları aynı demek yanlış olur. Araçların ağırlığı şanzuman dişli oranları, bu hp ve torku hangi devir arığında verdiği daha önemlidir. Eski aracım d-4d 2007 corolla sedandı. daha önce cdti corsa kullandım. o ufacık kasaya bile yetersiz bence astra sedanı nasıl kaldırır bilmiyorum. Motorun çok sesli olduğu da doğru ama astranın yalıtımı farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKnesS_44

fiat bravo 1.6 120hp

• quote:

Orijinalden alıntı: corollad4d

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

C-segmentinde 1.6 güçlü dizeller varken niye 1.4, 1.3 gibi güçsüz arabalarla uğraşırsınız anlamam. 1.4 Corolla'yı satıp 1.3 Astra alınca "Gelen gideni aratır" hesabı olur bu iş.

hangi araç öneriniz nedir

Focus TDCI, Bravo 1.6 MJet(120hp), Jetta 1.6 TDI, Hyundai İ30 1.6CRDI, 308 1.6HDI, vs... Şeçenek çok.

Sedanlar içinde en çok öne çıkan Focus TDCI, HB'ler içinde ise Bravo 1.6MJet - 120hp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

Herkes yetersiz demiş performansına.Ayrıca cdti astranın periodik bakımı 450TL civarı bunu da unutmamak gerek. Kağıt üzerinde astra 90hp 200nm corolla 90hp 195nm performansları aynı demek yanlış olur. Araçların ağırlığı şanzuman dişli oranları, bu hp ve torku hangi devir arığında verdiği daha önemlidir. Eski aracım d-4d 2007 corolla sedandı. daha önce cdti corsa kullandım. o ufacık kasaya bile yetersiz bence astra sedanı nasıl kaldırır bilmiyorum. Motorun çok sesli olduğu da doğru ama astranın yalıtımı farklı olabilir.

corolla 2010 modelleri 205 tork
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

quote:

Orijinalden alıntı: ByWRX

Herkes yetersiz demiş performansına.Ayrıca cdti astranın periodik bakımı 450TL civarı bunu da unutmamak gerek. Kağıt üzerinde astra 90hp 200nm corolla 90hp 195nm performansları aynı demek yanlış olur. Araçların ağırlığı şanzuman dişli oranları, bu hp ve torku hangi devir arığında verdiği daha önemlidir. Eski aracım d-4d 2007 corolla sedandı. daha önce cdti corsa kullandım. o ufacık kasaya bile yetersiz bence astra sedanı nasıl kaldırır bilmiyorum. Motorun çok sesli olduğu da doğru ama astranın yalıtımı farklı olabilir.

corolla 2010 modelleri 205 tork

Biliyorum. arkadaşın aracı 2006 model.
  • maalesef yeni corolla dizel yürümüyor çok hantal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yotota Colorra

maalesef yeni corolla dizel yürümüyor çok hantal.

Bende zaten corolla satıp astra almayı düşünüyorum ama işte bazı şüphelerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollad4d

quote:

Orijinalden alıntı: Yotota Colorra

maalesef yeni corolla dizel yürümüyor çok hantal.

Bende zaten corolla satıp astra almayı düşünüyorum ama işte bazı şüphelerim var

corolla d4d yürümüyorsa astra cdti ölmüş eşek demektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.