Bildirim
Dizel mi Benzin mi sizce? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne konuşalım mesela? Arabaların aerodinamik tasarımlarından mı bahsedelim? Lastik desenlerinin yol tutuş ve yakıta etkilerinden mi konuşalım? Emisyon oranlarını nasıl düşürürüz ondan mı bahsedelim?
Yahu burası forum, her meslekten, her yaştan her eğitim seviyesinden İnsanı barındırıyor. İsteyen (Bölüm kurallarına ve forum genel kurallarına uygun olmak şartıyla) istediği konuyu açar, ilgisi olan yazar, olmayan da yazmaz. Herhangi bir saygısızlık, saçmalama, provokasyon olmadığı sürece aynı konunun daha önce açılmış olması ya da herkes tarafından veya çoğunluk tarafından bilinen bir konu olması, bu konuda yeni bir başlık açılamayacağı anlamına gelmez. Yeri gelir arada böyle hafif konular da açılır, hayatın kendisi de böyle bir şeydir zaten. Hep ciddiye alarak, hep ağır mevzulardan bahsederek olmaz. Biraz daha hoşgörü, biraz daha tahammül lütfen.
-
benzinli araç olup da çok gezen yoktur. benzin her halukarda yakacaktır ister devirli ister devirsiz kullansın.
dizel de bu durum öyle değil, devirli kullanımda bile az yakabiliyor. lpg de ucuz sanıyorlar fiyatından dolayı ucuz geliyor insanlara benzin fiyatında olsa en az yakıcağı krş bazında 60 krş misal, o zaman esprisi kalmaz, kışın propanını düşürürler yazın fiyatını artırırlar bir sürü engame dizelde pahalı da olsa yakıcagı belli benzin gibi dert edilmez yani.. -
dediğiniz doğru, benzinli araçlarda uzun uzun gezmek zor, tuzlu oluyor. bunu ben de dıyordum taa ki sıfır ıbıza alana kadar.quote:
Orijinalden alıntı: akyurt
benzinli araç olup da çok gezen yoktur. benzin her halukarda yakacaktır ister devirli ister devirsiz kullansın.
dizel de bu durum öyle değil, devirli kullanımda bile az yakabiliyor. lpg de ucuz sanıyorlar fiyatından dolayı ucuz geliyor insanlara benzin fiyatında olsa en az yakıcağı krş bazında 60 krş misal, o zaman esprisi kalmaz, kışın propanını düşürürler yazın fiyatını artırırlar bir sürü engame dizelde pahalı da olsa yakıcagı belli benzin gibi dert edilmez yani..
aracım manuel 1.0-95 beygir. 230 liraya 680-700 km yapıyorum. guzergah bahcelıevler hadımkoy, e5 uzerınden gidip geliyorum.
simdi gene zam geldi 255 e falan dolar gercı benzın. -
İki tane boş yapanı hemen beğenmişler. Yok bi bu konu eksikti yazan var. Yav adam araba alacak fikrini soruyor. Senden 60 kat daha fazla bilgi bilen insan gelip belki de doğru seçimi önerecek.
Diğeride yok canlılara zarar demiş. Senin hayata katkın yok canlılara mı taktın? 80.000 liraya Symbol önerecek kadar marka fanı olmuş insan hâlen nasıl forumda duruyor merak ediyorum adminler anyhill shadow.
Konuya gelirsek, eğer yılda yapacağınız yaklaşık KM'yi(eğer daha önce araba almadıysanız gidiş-dönüş kaç km hesaplaması yapıp) dizelde yapacak parayı benzinlide yapacak parayı, arabanın parasını ve arabayı kaç yıl kullanacağını hesaplayıp arabayı alsın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X