Şimdi Ara

dizel minivan ve vanlar hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
22.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten ne kadar sert süspansiyon o kadar yol tutuş olarak geri geliyor.
  • evet 16" jantlar, geniş taban lastikler ve 1.5 ton ağırlıkla birleşince ne kadar iyi yok tuttuğunu fark edeceksiniz :) tüm bunlar tabiki konforu eksilten özellikler fakat makaslı bri caddy den, yine makaslı bir connect ten çok daha iyi
  • tabi ki makaslı bir araçla kesinlikle kıyaslanamz.peki arkadaşıma fiorino dışında bu maliyetle geniş bir otomobil önerebilir misiniz?
  • maliyetini bilmem ama arkadaşın dediği gibi sw araçlara bakabilir aslında. sık sık taksilerde gördüğümüz skoda octavia sw a bi baksın bence
  • skoda octavia eski kasa sw herhalde.peki bu dacia logan mcv 7 kişilk 1.5 dciye ne diyorsunuz.
  • fena değiller, ama yenileri üretilmiyor diye bniliyorum şimdi dacia lodgy var
  • maliyet 22000 tl maxımum
  • ikinci el logan bakabilir. gidişi fena değildir bagajıda bayağı geniştir
  • bu fiyata 1.5 crdi hyundaı matrix gördüm.matrıx nasıl bir araç?
  • o araç hakkında bir fikrim yok ama hyundai nin 1.5 crdi ve yeni nesil 16.crdi motorları hem performanslı hemde sorunsuzdur
  • teşekkür ederim.bu arada çok sabırsızım haftasonu berlingoyu denemeye gideceğim.
  • arka koltukta da seyahat etmeyi ihmal etmeyin, direksiyondayken yol tutuşuna dikkat edin, ve mümkünse cam tavanlı olanında arka koltukta seyahat edinki ferahlığın tadına varasınız :)
  • evet dediğiniz gibi arka koltukta da seyahat edeceğim.zaten cam tavan olayı bitirmiş,son nokta diyebilirim.sırf bu cam tavan için bu araç alınır.
  • benimde bu aracı tercihimde cam tavanın etkisi büyüktü. yol tutuş ve arka koltuğun diz mesafesi genişliğini aracı aldıktan sonra fark ettim. almadan önce bilmiyordum yani. berlingonun kasasını beğeniyorum bana göre sınıfının en güzel kasasına sahip. connect oldum olası bi kutu gibi geldi bana estetik yok. doblo kangoo tipsiz. caddy zamanında çok güzeldide eskidi onunda yüzü. e diğer özelliklere bakınca eksiği yok fazlası var tercih etmemek için hiç bir sebep yok. ısrarla diyorum ama 115 bg olanını alın ben 90 aldığım için pişmanım. gitmediğinden demiyorum aracın gidişi güzelde ne bileyim 115 bg daha bi iştahlı gidiyor :) bu araca 90 bg az
  • quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

ticarilerde sert süspansiyon ve sarsılma konusunda yapacak bişey yok :) amacına uygun süspansiyon budur yani. konfor odaklı olmadığı aşikar

Neredeyse tüm ticarilere bindim, birçoğuyla da uzunyol deneyimim var. Fiorino gerçekten rahatsız bir model.
    Kısa yapısı bu rahatsızlıkta en büyük etken. Benim pandam da sözde binek. Kısa yapısı sebebiyle o da çok fazla sarsıntı yapıyor.
    Araç boyu uzadıkça sarsıntı azalıyor. Öyle olmasa fiorinoyla aynı süspansiyona sahip doblo, nasıl ondan rahat olabilirki?
    Ticariler elbette binek kadar rahat olmaz, benim kastettiğim ise fiorinonun ticariler arasında da fazlasıyla rahatsız olduğu.
    Amortisörlü olmasına rağmen, makaslı gibi zıpladığından bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

skoda octavia eski kasa sw herhalde.peki bu dacia logan mcv 7 kişilk 1.5 dciye ne diyorsunuz.

Bu sınıfta alınabilecek araçlar arasında dacia logan da var. 1.5 dci tam bir ekonomi motoru. Yalnız araç kalitesi tatmin eder mi emin değilim.
    Kendim de böyle bir araç alacağım kısmetse yakın zamanda. Benim o paralar f/p ürünü olarak gördüğüm model, Skoda roomster.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-kirbaslar-dan-skoda-roomster-1.4-tdi-2007-model-hatasiz-116292186/detay
    Bu da örnek ilan.
    Matrix demişsiniz. Daha önce 1.5 crdi kullanmış biri olarak, şehiriçinde yakıtının üzeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Hyundainin dizel motorları performanslı motorlar, ama ne yazıkki az yakmıyor.

• 115 bglik olanını tercih ettim.onu deneyeceğim
  • Alirken alirsin iyi hos amaaaa satarken satamassin elinde kalir , vergisi fazla , her sene muaynesi var . Kisaca binek otoya bakmanizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınıfta alınabilecek araçlar arasında dacia logan da var. 1.5 dci tam bir ekonomi motoru. Yalnız araç kalitesi tatmin eder mi emin değilim
    dacia logan mcv sadece geniş bir araba diye tercih edilebilir.başka bir artısı yok.ama bence fena değil.
  • pardon yukarıdaki ilk cümle alıntı olacak:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.