Şimdi Ara

Dizel motorlu 2018 Honda Civic sedanın Türkiye fiyatı belli oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
20.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdfBAr

2004 opel corsa ya öyle yakın da sayılmayacak bir mesafeden tazyikli su tuttum, boyası attı. 2 gün ne olduğunu anlamadık, sanki duvar kağıdı yapıştırmışlar da o sökülmüş gibi ele geliyor. Devam etsek komple soyarız yani. Bunun almanla çinle alakalı olduğunu sanmıyorum o yüzden cevap verme gereği duydum.

opelin gm e satıldığından beri alman üretim kalitesi ile ilgisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    auris hybrid test ettim. Ancak dediğiniz gibi yeni civic ile kıyaslanmaz. Aurisin tek artısı hybrid olması. Oda 1.8 motor vergisi ve gerçek ortalama tüketimin ne olacağı şüphesi var. 6.0 lt er olursa dizel otomatik karşısında daha az NOx salınımı dışında tüketimi fazlaya geliyor.

dediğiniz gibi şuan ki hybrid lerde en mantıklı olan ioniq ancak neden hiç satılmıyor? chr iyi satarken kimse hyundai ye güvenmiyor sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    C-hr yakisikli, karizmatik, guvenilir. Ionic bu konularda rakip olamaz, fiyati da pahali.

Auris test aracinin tuketimi bile 5.7idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Toyota uzun yıllardır hibrit araç üretiyor, verdiği bir güven var biliyorsunuz bizim insanımız garanticidir genelde bilmediği şeye kolay kolay para bağlamaz. Bir başka sebep ise Ioniq'in şanzımanı. Tamam çift kavramalı bir şanzıman koyulmuş fakat özellikle düşük viteslerde motor ünitesi ile uyumu çok başarılı değil kararsızlıklar ve çok nadir titreme yaşatabiliyor. Ben hem test sürüşünde kendim tecrübe ettim bu durumu hem de kullanıcı yorumlarında okudum.
  • Nihayet kagit uzerinden bakmak yerine test eden, gerçekçi günlük kullanima uygun düşünen birileri gelmis.

Bu arada yeni crv ve accord 1.5Turbo CVT veya 2.0litre hybrid(!) , 2.0T 10 ileri ZDF ile gelecek.

duzeltme 1.5T CVT veya 2.0Tvtec 10ZDF

Bakalim bakalim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Mart 2018; 19:3:25 >
  • Takumi_Fujiwara kullanıcısına yanıt
    Ben 1 hafta ioniq kullandim, siz hangi kosullarda titreme yasadiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Nihayet kagit uzerinden bakmak yerine test eden, gerçekçi günlük kullanima uygun düşünen birileri gelmis.

Bu arada yeni crv ve accord de 2.0litre hybrid(!) ve 1.5Turbo 10 ileri ZDF ile gelecek.

Bakalim bakalim..

ZF şanzıman keşke benzinli Civic'e de gelseymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 2 Mart 2018; 20:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Nihayet kagit uzerinden bakmak yerine test eden, gerçekçi günlük kullanima uygun düşünen birileri gelmis.

Bu arada yeni crv ve accord de 2.0litre hybrid(!) ve 1.5Turbo 10 ileri ZDF ile gelecek.

Bakalim bakalim..

Bununla ilgili bir kaynak var mı?

• Hiç civic kullanmadım ama bu motorlarla gerçekten de yollarda performans mı yapılıyor ? Çok anlam veremedim, yazılımla falan yapıyorlardır herhalde..

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    hayir duzelttim.

• kasko+trafik sigortası= 3000TL
    mtv: 1500TL
    yıllık bakım: 2000TL (yaklaşık lastik maliyetini de 3 yıla bölüp ekeledim)
    yıllık benzin: 5000TL

TOPLAM: 11500TL yürütme maliyeti yıllık.bir de standart bir c segment araç için bu.araca da bir o kadar alırken vergi isteniyor.peh peh bu artışlara bakılırsa yazlık saray maliyeti çok yüksek çıktı demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 15 Mart 2018; 8:48:17 >
  • 9 ileri ZF ile Temmuz sonrası geleceğini duydum bugün. Bu segmentte efsanevi olur bu araç böyle bir şanzımanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 19 Mart 2018; 11:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Yılardır beklenen geldi, yolları yıkarlar

Bir de otomatikler gelirse varın gerisini siz düşünün artık. Kimse demesin alınmaz edilmez göçük falan.. Satış rekorları kıracak ve yollarda uçarken göreceksinizdir yakında bol bol kapışma videoları YouTube u da süsler..

haberi typeR diye okudunuz sanırım.dizel 120bg bir arabayla ne videosu ya iyi güldüm

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Crv de zaten ZF 9hp var suanda siz hangisini duydunuz.

• Sadece 9 ileri ZF geleceği söylendi Temmuz sonrası. Muhtemelen CRV ile aynı olur.
  • Arkadaşlar yeni çıkan dizel civic alacağım. Bu bahsedilen göçük bunlar için de geçerli mi? Eğer öyleyse almayacağım. Toyota corolla alırım.

• suatin kullanıcısına yanıt
    Bu hafta bir arkadasimiz aldi. Bugun de is yerine getirdi. Anahtari alip ciktik hemen.

Corolla'yi da sikca kullandigim icin biliyorum. Yeni civic bambaska bir arac. Corolla bir alt segment gibi duruyor yaninda.

Tamam detay isciligi iyi degil. Saside kaynak yerleri acikta. Ama surucu koltugunda hissettirdigi de onemli aracin. Direksiyon etli hassasiyeti guzel. Frenler harika. Yola oturusu guzel. Ic mekan ferah. Surus pozisyonu on numara. Cok begendim araci.

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

Bu hafta bir arkadasimiz aldi. Bugun de is yerine getirdi. Anahtari alip ciktik hemen.

Corolla'yi da sikca kullandigim icin biliyorum. Yeni civic bambaska bir arac. Corolla bir alt segment gibi duruyor yaninda.

Tamam detay isciligi iyi degil. Saside kaynak yerleri acikta. Ama surucu koltugunda hissettirdigi de onemli aracin. Direksiyon etli hassasiyeti guzel. Frenler harika. Yola oturusu guzel. Ic mekan ferah. Surus pozisyonu on numara. Cok begendim araci.

Peki bu bahsi geçen göçük olayı nedir? Kafamız rahat olsun diye sıfır araç alacağız. Bir de göçükle mi uğraşacağız?

• suatin kullanıcısına yanıt
    Bayiler ezberlemis. Hepsi 2017 kasimdan sonra cozuldu diyor. Ben zannetmiyorum ama.

• Toyoto Corolla 122 bin

Megane 137 bin

Honda civic 122 bin

Siz olsanız ne alırsınız? Sanırım Honda alacağım. Dizel olmazsa 1.6 benzin lpg elagane alacağım. Bir türlü kesin karar veremedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.