Şimdi Ara

dizel olarak hangi akaryakıt firması ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni aracım nissan note 1.5 dci tekna siyah bi kaç güne kadar gelicek. sizce dizelde hangi firma kullanılmalı. opet mi ? shell mi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Total tavsiye ederim
  • shell gtl yakıtına herkes iyi diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Total tavsiye ederim

ben de eskiden beri total kukkanırdım, bir ara shell gtl almaya başladım ama şimdi yine total alıyorum,tavsiye ederim...
  • total excellium dizel
  • benim çevremdeki dizel araç kullanan çoğu kişi mazotunu totalden alıyor.
  • evin yakınlarında ve yol üstünde bp olduğu için bp den alıyorum aslında marka deilde kaliteli istasyon bulmak gerekir

bence shell gtl almaya değmez euro dizel 2.77 iken gtl 2.94 karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denizlide total istasyonu baya bi az. birde bu kadar total duymak beni baya bi şaşırttı.
  • Bende GTL den totale döndüm
  • Opet tercih sebebiniz olsun derim çevremde opetten yakıt alıpta problem ile karşılaşan görmedim duymadım

ancak shellin yeni yakıtınada çok iyi diyorlar daha denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
  • Sürekli kullandığım iki araç için konuşayım;

Focus TDCI'a shell alınca üst devirler cidden güçleniyor ancak yakıt tüketimi de artıyor 0.5l/100km civarı. Opet alınca üst devirler o kadar iyi değil ancak shelle göre kesinlikle daha az yakıyor.

Corsa CDTI ise (70'liklerden) uçak yakıtı koysan gitmez cinsten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • araç Ford oldugu için opet kullanıyoruz.
    bu arada başlık dizel için hangi akaryakıt firması yada akaryakıt istasyonu olsa daha anlamlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Gitmez ama koklar , Türkiye turuna çıksanız bütçenizi sarsmaz, aile dostu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Gitmez ama koklar , Türkiye turuna çıksanız bütçenizi sarsmaz, aile dostu

Benim kullanımımda aralarında 1lt/100km civarı fark oluyor işte.

Uzun süre focus kullandıktan sonra gitmiyor gibi geliyor ama alışınca idare eder.

150 bg dizel süren ise focusa gitmiyor der,olay bundan ibaret

• Mazotda Total , Benzinde Opet..
  • Başlığı "Dizel olarak hangi benzin firması?" yerine "Dizel olarak hangi akaryakıt firması?" olarak değiştirebilir misiniz...
  • Firma olarak total, genelde bayileride iyi , alacağın araba da zaten renault dizel motorlu olduğu için total'i tavsiye eder buda iyi mazot ve araba firmasının tavsiyesi ile örtüşür. Totalden başka hiç mazot almadım. Renault megane dizel 80 hp kullanıyorum çok memnunum. İkinci sırada ise Opet gelir.
  • motorinde(gtl) de benzinde de shell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 15 Kasım 2009; 17:08:37 >
  • İlk tercihim TOTAL ikinci tercihim OPET çok zor durumda kalmadıkça başka firmaların mazotunu kullanmam.
  • PO'nun dizelini kullanıyorum sıkıntısı olmadı önceki Shell'e göre motorun sesi biraz daha kısıldı diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.