Bildirim
dizel olarak hangi akaryakıt firması ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Total tavsiye ederim -
shell gtl yakıtına herkes iyi diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: superxp
Total tavsiye ederim
ben de eskiden beri total kukkanırdım, bir ara shell gtl almaya başladım ama şimdi yine total alıyorum,tavsiye ederim... -
total excellium dizel -
benim çevremdeki dizel araç kullanan çoğu kişi mazotunu totalden alıyor. -
evin yakınlarında ve yol üstünde bp olduğu için bp den alıyorum aslında marka deilde kaliteli istasyon bulmak gerekir
bence shell gtl almaya değmez euro dizel 2.77 iken gtl 2.94 karar senin -
denizlide total istasyonu baya bi az. birde bu kadar total duymak beni baya bi şaşırttı. -
Bende GTL den totale döndüm -
Opet tercih sebebiniz olsun derim çevremde opetten yakıt alıpta problem ile karşılaşan görmedim duymadım
ancak shellin yeni yakıtınada çok iyi diyorlar daha denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum -
Sürekli kullandığım iki araç için konuşayım;
Focus TDCI'a shell alınca üst devirler cidden güçleniyor ancak yakıt tüketimi de artıyor 0.5l/100km civarı. Opet alınca üst devirler o kadar iyi değil ancak shelle göre kesinlikle daha az yakıyor.
Corsa CDTI ise (70'liklerden) uçak yakıtı koysan gitmez cinsten -
araç Ford oldugu için opet kullanıyoruz.
bu arada başlık dizel için hangi akaryakıt firması yada akaryakıt istasyonu olsa daha anlamlı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Corsa CDTI ise (70'liklerden) uçak yakıtı koysan gitmez cinsten
Gitmez ama koklar , Türkiye turuna çıksanız bütçenizi sarsmaz, aile dostu -
quote:
Orijinalden alıntı: KemalKSK
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Corsa CDTI ise (70'liklerden) uçak yakıtı koysan gitmez cinsten
Gitmez ama koklar , Türkiye turuna çıksanız bütçenizi sarsmaz, aile dostu
Benim kullanımımda aralarında 1lt/100km civarı fark oluyor işte.
Uzun süre focus kullandıktan sonra gitmiyor gibi geliyor ama alışınca idare eder.
150 bg dizel süren ise focusa gitmiyor der,olay bundan ibaret
-
Mazotda Total , Benzinde Opet.. -
Başlığı "Dizel olarak hangi benzin firması?" yerine "Dizel olarak hangi akaryakıt firması?" olarak değiştirebilir misiniz... -
Firma olarak total, genelde bayileride iyi , alacağın araba da zaten renault dizel motorlu olduğu için total'i tavsiye eder buda iyi mazot ve araba firmasının tavsiyesi ile örtüşür. Totalden başka hiç mazot almadım. Renault megane dizel 80 hp kullanıyorum çok memnunum. İkinci sırada ise Opet gelir. -
motorinde(gtl) de benzinde de shell
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 15 Kasım 2009; 17:08:37 > -
İlk tercihim TOTAL ikinci tercihim OPET çok zor durumda kalmadıkça başka firmaların mazotunu kullanmam. -
PO'nun dizelini kullanıyorum sıkıntısı olmadı önceki Shell'e göre motorun sesi biraz daha kısıldı diyebilirim.
Benzer içerikler
- arabanın yağına ne zaman bakılır
- landirenzo lpg fiyat fiat egea
- gaza basınca şarj dinamosu sesi
- far ayağı tamiri
- lada vega alınır mı
- kg mobility fiyat listesi
- mercedes 2024 fiyat listesi
- mg4 xpower fiyat
- yeni sportage 2025
- citroen c5 aircross 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X