Şimdi Ara

Dizel otomatik vites tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomatik vites dizel arac kullananlardan yardim istiyorum. Dizel otomatik vited araba alacagim butcem maximum 37000 tl.

citroen c4
    opel astra cdti
    renault clio
    renault megan

gonlum seat leondan yana ama butcem yeterli degil.
    Polo da kucuk oldugu icin dusunmuyorum. Opel daha mantikli geliyor Alman olmasi sebebiyle. Uzun yillar kullanmak istiyorum bu araci ayni zamsnda alacagim ilk arac olacak. Yakit tuketimi, kullaniligi ve aile arabasi olmasi acisindan yorum yaparsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence liste başına peugeot 308 i alın o fiyata alabileceğiniz en iyi f/p aracı
  • Seat Ibiza 1.2 TSI DSG Reference 2013 36,000 TL

Silindir Hacmi 1197 cc
    Beygir Gücü 105 hp
    Maksimum Tork 175 nm
    Maksimum Hız 190 km
    0-100 Km Hızlanma 9.7 sn
    Şanzıman Tipi Otomatik
    Vites Sayısı 7 ileri
    Yakıt Türü Benzin
    Şehir İçi Tüketim 7.0 lt
    Şehir Dışı Tüketim 4.4 lt
    Ortalama Tüketim 5.3 lt
    Km Başı Tüketim 25 Krş
    Yakıt Deposu 45 lt
    Co2 Emisyonu 124 gr
    Uzunluk 4052 mm
    Genişlik 1693 mm
    Yükseklik 1445 mm
    Boş Ağırlık 1040 kg
    Bagaj Hacmi 292 lt
    Karoser Tipi Hatchback
    Yıllık Vergisi 517 TL
    Sürücü Hava Yastığı
    Yolcu Hava Yastığı
    Antiblokaj Fren Sistemi (ABS)
    Klima/İklimlendirme
    Direksiyondan Kumanda Sistemi
    Ön Sis Farları
    Çelik/Alaşım Jantlar

kaynak:arabalar.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 12 Ağustos 2013; 17:55:14 >

• Bir ara bende bakıyordum bu aralıkta otomatik dizel, fakat yeni araçlar olmadığından yüksek kilometreli dizeler beni korkutmuştu. Sonradan o paraya alınabilecek benzin-lpg + otomatik kombinasyonlarını görünce dizel otomatikten vazgeçmiştim. Gerçi alamadık bir türlü ama Honda civic 1.6, mitsubishi lancer 1.5 bakın derim.
    Özellikle lancer tam bir yakıt cimrisi.
    Edit: ikinci el olarak düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 10 Ağustos 2013; 16:29:24 >
  • Aile arabası ve yakıt tüketimi demeseydiniz Opel Astra HB derdim(sedan pek tutulmuyor). Bu listeye göre Megane en iyi seçenek ama otomatik viteslisini bırakın kullanmayı binmek nasip olmadı, iyi araç mı kötü araç mı bilmem.
  • 2 senedir Astra H kullaniyorum.... Vergisiyle yakitiyla cok memnunum. Tavsiye ederim.

Butceye gore en uygunu o bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburi

Slm... dostlar

Otomatik vites dizel arac kullananlardan yardim istiyorum. Dizel otomatik vited araba alacagim butcem maximum 37000 tl.

citroen c4
    opel astra cdti
    renault clio
    renault megan

gonlum seat leondan yana ama butcem yeterli degil.
    Polo da kucuk oldugu icin dusunmuyorum. Opel daha mantikli geliyor Alman olmasi sebebiyle. Uzun yillar kullanmak istiyorum bu araci ayni zamsnda alacagim ilk arac olacak. Yakit tuketimi, kullaniligi ve aile arabasi olmasi acisindan yorum yaparsaniz sevinirim.

Bildiğim kadarıyla Clio'da dizel otomatik yok.
    Dizel otomatik işi sıkıntılı biraz. Ben de düşünüyordum ama şu an için CVT şanzımanlı bir araç alıp LPG taktırmaya karar vermiş gibiyim.
    DSG şanzımandan korkmasam Polo, Leon tarzı bir şey düşünüyordum.

• C4 en mantiklisi olur,astrada bildigim dizel otomatik yok.dsg li araclara bulasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Ağustos 2013; 15:54:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.