kız kardeşime okula gidip gelmesi için otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum ve bunun içinde 12.000-14.000 lira civarı bir bütçe düşünüyorum.
aracı genelde kardeşimin kullanacağını düşünerek biraz acemi olduğu için park etme sorunu olmayan küçük modellere bakıyorum ama servis ve yedek parça fiyatı uygun olan ve 3-4 sene içinde tekrar kolay elden çıkarabileceğim bir araç olmasını istiyorum.
1.2 motor otomatik vites fiat panda sahibiyim satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz haberiniz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: oknby
1.2 motor otomatik vites fiat panda sahibiyim satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz haberiniz olsun
pm
aracın yaşının ve kilometresinin düşük olmasını istiyorum. aracın temizliğine göre 16.000-17.000 liraya kadar bütçemi çıkarmayı düşünürüm. istediğim araç 4-5 yıl boyunca çok fazla bir masraf çıkarmadan kardeşimi idare edebilecek durumda olmalı ve satarken de elimden rahatça çıkarabileceğim bir araç olmalı.
netten baktığım kadarıyla
peugeot 206 renault clio opel corsa hyundai getz,atos fiat palio suzuki swift
chevrolet spark, kalos >>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgunr oluyor sanırım biraz. daihatsu cuore >>>>>>>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgun oluyor sanırım biraz. kia picanto> >>>>>>>>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgun oluyor sanırım biraz.
ve bunlara benzer olarak arama sayfasından karşıma birçok araba marka-modeli çıkıyor. aklım biraz karıştı.. tavsiyeleriniz hangi araçlardan yöne olur?