Şimdi Ara

otomatik vites araba arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız kardeşime okula gidip gelmesi için otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum ve bunun içinde 12.000-14.000 lira civarı bir bütçe düşünüyorum.

aracı genelde kardeşimin kullanacağını düşünerek biraz acemi olduğu için park etme sorunu olmayan küçük modellere bakıyorum ama servis ve yedek parça fiyatı uygun olan ve 3-4 sene içinde tekrar kolay elden çıkarabileceğim bir araç olmasını istiyorum.

sizce hangi marka-model araçlara bakmalıyım.

• 1.2 motor otomatik vites fiat panda sahibiyim satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknby

1.2 motor otomatik vites fiat panda sahibiyim satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz haberiniz olsun

pm
  • aracın yaşının ve kilometresinin düşük olmasını istiyorum. aracın temizliğine göre 16.000-17.000 liraya kadar bütçemi çıkarmayı düşünürüm. istediğim araç 4-5 yıl boyunca çok fazla bir masraf çıkarmadan kardeşimi idare edebilecek durumda olmalı ve satarken de elimden rahatça çıkarabileceğim bir araç olmalı.

netten baktığım kadarıyla

peugeot 206
    renault clio
    opel corsa
    hyundai getz,atos
    fiat palio
    suzuki swift

chevrolet spark, kalos >>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgunr oluyor sanırım biraz.
    daihatsu cuore >>>>>>>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgun oluyor sanırım biraz.
    kia picanto> >>>>>>>>>>> Bu tarzdaki araçları almayı pek düşünmüyorum. ikinci el satışı durgun oluyor sanırım biraz.

ve bunlara benzer olarak arama sayfasından karşıma birçok araba marka-modeli çıkıyor.
    aklım biraz karıştı..
    tavsiyeleriniz hangi araçlardan yöne olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.