Şimdi Ara

Dizel Sedan 50.000 TL Muhteşem Üçlü Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut i20 dizel aracımı bagaj ihtiyacımın artmasından dolayı değiştirmeye karar verdim. Max bütçem 50.000 TL belki 1-2 daha anca çıkar fazlası çıkmaz. Krediye borca girmeden almak istiyorum. Dizel olması şart. Baz donanım olabilir ama hız sabitleyici ve isofix olmazsa olmaz. Hız sabitleyici sonradan takılıyorsada olabilir. Bu fiyat aralağında km si makul ölçülerde dizel ve bagajı geniş hangi modelleri önerirsiniz?

• fokus mk 2.5 1.6 tidisiay 109 hepe daha ucuza da bulunabilir.
  • C5
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Yakıtı nasıldır hocam bu modellerin bilginiz var mı?
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam ama fransızlara karşı hem ön yargılıyım hemde i20 den sonra şehir içinde beni baya zorlar bu araç c sınıfı daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
  • Tabiki 301 veya c-elysee senin aradığın
  • Fluence
  • Celysse ve 301 yürüyen tabutdur. C5 iyi tercih olur konforu rahatlığı çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

Yakıtı nasıldır hocam bu modellerin bilginiz var mı?

günümüz araçlarından yüksektir. benzer güçteki yeni nesil 1.6 dizele göre 1 lt fazla yakabilir şehir içinde.
    şehir dışında ekonomik olacaktır 5 vites ama uzun oranlı.
  • Bulabilirseniz Peugeot 508 olabilir
  • C elysee ve 301 için bende teneke olduklarını düşünüyorum. Almışken mümkünse güvenli bir araba almak istiyorum.
  • Peugeot 308.
    İstediğiniz çoğu donanım var.
    Size önerim Active yada Sportium almanız.
  • bravo (yeni aldim), 308, i30, astra 4lüsünden birini secin. bagajları nispeten buyuktur. pandizotu da cikarinca bagaj daha da buyur. sedan gibi olmaz.
  • hsaid kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen focus un aynısından satıyoruz hocam.

Şehir içi 5.9-6,7 arası yakıyor.

Düşünürseniz görüşelim
  • Aklıma ilk gelen araç kendi aracım olması münasebetiyle Skoda Octavia oldu.50.000'e 1.6 dizel 2011-2012 model bulursunuz çok rahat.i20'den sonra çağ atlatır size.Bagaj konusunda sınıfında rakipsiz diyebilirim.
  • Babamlarda toledo var hocam onun bile bagajı saray yavrusu gibi octaviada beğendiğim bir araba araştırayım biraz
  • o rakamlara dizel yeni araçlardan fluance biraz daha önde duruyor.
    Egea düşünürmüsün (ben düşünmem) bilmem ama bi bak yine de.
  • Fluence en mantıklısı bence
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Egea düşünmem hocam bende:) fluence son seçenek belki olabilir ama o kiralık araç furyasından dolayı temizini bulamam gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Bulabilirseniz Peugeot 508 olabilir

Aynısını diyecektim ama konu sahibi zorlanabilirim kullanırken demiş hocam. C5 ve 508 çok mantıklı seçenekler ikinci elde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.