Şimdi Ara

Dizel Sedan 50.000 TL Muhteşem Üçlü Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle 2 resim koyabilirim kendi aracımdan. 1.6 tdci 109luk.
     Dizel Sedan 50.000 TL Muhteşem Üçlü Tavsiye

Dizel Sedan 50.000 TL Muhteşem Üçlü Tavsiye

Şaka bir yana 100 bin kmlik kullanım sonrasında şehirler arası 110 luk kullanımda 4-4.5 arası şehir içinde ise yazın 6.5-7.5 kışın 8-9 litre yakıyor kısa mesafe soğuk motor kullanımlarında.

• BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam diğer 1.6 lara göre biraz fazla yakıyor anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aynı senin durumundayım, b sınıfı hb aracım vardı sattım 2013 dizel otomatik Touch plus fluence aldım,1 yıldan beri kullanıyorum,size de tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

Aklıma ilk gelen araç kendi aracım olması münasebetiyle Skoda Octavia oldu.50.000'e 1.6 dizel 2011-2012 model bulursunuz çok rahat.i20'den sonra çağ atlatır size.Bagaj konusunda sınıfında rakipsiz diyebilirim.

Ben de katılıyorum. Bagaj ve konfor istiyorsanız başka araba bakmayın derim

• Macera aramayın corolla d4d bakın, uzun ömürlü sessiz dizel güvenilir araç. Biz 2006da sıfır almıştık tık demedi maşallah. Siz o paraya 2010 2011 kasa bulursunuz.

• Birazdan sıfır İbizacılar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 10 Kasım 2016; 14:14:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Celysse ve 301 yürüyen tabutdur. C5 iyi tercih olur konforu rahatlığı çok iyidir

Ne açıdan yürüyen tabut ?

Neye dayanarak ?
  • Focus 2.5 1.6tdci Titanium.

Babamda var, çok memnun. Ben de çok kullandım. Biraz sesli olması dışında eksik yönü yok. Donanım zengin, performans baya iyi, bagaj geniş (520lt), sony müzik sistemi var.

• Varmı bu araçların testi? Yolda giderken size güven veriyor mu? Dayanacak bir şey yok,3. dünya ülkesi arabası yakmaması dışında bir avantajı yok

• i20 nin tavana bagaj at ilsun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Bahsedilen focus un aynısından satıyoruz hocam.

Şehir içi 5.9-6,7 arası yakıyor.

Düşünürseniz görüşelim

Km boya nedir kac model biz gelecek ay düşünüyoruz

• 51'e anlaşırsınız

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2016-sifir-daha-700-km-de-ciziksiz-citroen-elysee-exclusive-361186942/detay

tabut mabut diyen cahillerin lafına aldanmayın, şah,nle karıştırmasınlar bu arabaları. Mis gibi az yakan dizel motor, geniş iç mekan, 550lt büyük bagaj, uygun fiyat. Üstleik sıfır gibi. Hatta 1-2 ay önce bu soruyu sorsaydınız döviz artmadna önce 50bine hatta 48e kolaylıkla 0km olarak alabilrdiniz.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam arabalara kalitesiz demedim önyargım var dedim:) ön yargılar her zaman doğru değildir. Sonuçta arabalarla duygusal bağ kuran bir milletiz kalitesiz olsada şahin sever audiye volvoya laf atarız biz:)

• Evet bu araçların testleri var 3 yıldız *

https://www.google.com.tr/search?q=peugeot+301+ncap&oq=PEUGEOT+301+nc&aqs=chrome.1.69i57j0l4.10697j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=peugeot+301+%2F+citroen+c-elysee+crash+test+euro+ncap

buradan görebilirsin yada " peugeot 301 / citroen c-elysee crash test euro ncap " olarak arayabilirsin.

301 allure vti kullanıyorum. 120-130 km ye kadar güven veriyor. 130 üstü zaten bi çok araçda güven kaybı başlamaz mı ? O hızlardan sonra her araç tabuta dönmez mi ?

3. dünya ülkesi nedir? Hangi şartlarda sınıf ayırımı yapılır ?

• Eski kasa Jetta olabilir.

Hem sedan, hem de TDI motor işinizi görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldız alması aracın çöp olduğunu gösterir kimsenin malına kaka dediğimiz yok. 301 celysse çok kaliteli olsa avrupa kendisi binerdi. Bizim gibi bu tür araçlara ihtiyacı olanlar için uretilmiş araçlardır bunlar. Bakımı ucuz motoru sağlam yakıtı koklar bunun dışında hiç bir esprisi yoktur bu araçların

• quote:

Varmı bu araçların testi? Yolda giderken size güven veriyor mu? Dayanacak bir şey yok,3. dünya ülkesi arabası yakmaması dışında bir avantajı yok

türkiye zaten 3. dünya ülkesi.
  • quote:

3 yıldız alması aracın çöp olduğunu gösterir kimsenin malına kaka dediğimiz yok. 301 celysse çok kaliteli olsa avrupa kendisi binerdi. Bizim gibi bu tür araçlara ihtiyacı olanlar için uretilmiş araçlardır bunlar. Bakımı ucuz motoru sağlam yakıtı koklar bunun dışında hiç bir esprisi yoktur bu araçların

Aracınızın ne olduğunu cidden çok merak ettim.
  • Biraz fantastik ama Jaguar X-Type diyorum.
  • Focus corolla astra iyi seçimler. D sınıfı konforunu c sınıfında yaşamak için lancia delta. Megane da iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 11 Kasım 2016; 16:53:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.