Şimdi Ara

DİZELCİLER SİZE SESLENİYORUM !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • focus dizel yani başka kelımeye gerek yok benzinli almak goçertır cebini hele yazdıgın arabalar.. focus hem saglamdır hem konforlu ve performanslıdır hemde az yakar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

1.6 focus TDCİ im var ankaradayim benzinli 1.6 arabasiyla övünenlere hodri meydan derim alayiniza 260nm tork ve turbomla gelirim hem plakami okursunuz hemde benzincide durursunuz

not:her pazar enkadayim buyrun

Sana Honda Civic 1.6Vtecle gelsem ne dersın 160hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

quote:

1.6 focus TDCİ im var ankaradayim benzinli 1.6 arabasiyla övünenlere hodri meydan derim alayiniza 260nm tork ve turbomla gelirim hem plakami okursunuz hemde benzincide durursunuz

• tam da bu konuda bir yazı okumuştum. 307 1.6 dizellerde çok fazla dişli kırma şikayeti varmış almanyada. 407 lerde yokmuş bu şikayet. yani bu motor 307 ye fazla geliyormuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayyüzlüm

haklısın kardeş... ön ve arka tasarımını beğenmesem de Peugeot 307 1.6 HDI 110 Hp 240 Nm araba da güzel araba. Asfaltı ağlatacanı da biliyom. fakat esas öğrenmek istediğim 240 Nm.tork çok yüksek bir tork ..bu torka uygun, araba da mekanik dayanıklılık mevcut mu uzun vade de...??? Özellikle fransız arabalar uzun vadeli dayanıklılık testinden hep olumsuz not almıştır diye duyumlarım da var ne kadar doğru bilmiyorum.. 3-5 yıl sonra o seni ağlatmasın sakın ben bunu öğrenmek istiyom..sonuçta bir sürü para verecez bu arabalara yazık günah...bir yanlışlık yapmak istemiyorum....bi arkadaş clio örneği vermiş sağolsun ama clio nun torku yüksek değil ki.... elmayla armutu kıyaslamak gibi bişey olmuş...dizelciler nerdesiniz...bi yardım lütfen...

• o arabalardan motor patlatmamış bir tane kalmışsa onu alır da gelirsin.
    o gücü 7000 devirde veriyor. o devirde vermiş neye yarar?

quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.