arkadaşlar 1.3 cdti astra arabam var.Arabama sadece ses amaçlı performans eksozu taktırmak istiyorum(kat iptali olmadan).eskiden clio'ma(benzinli) performans eksozu taktığım zaman (kat iptali olmadan ki olsa daha da fazla sürünecekti)alt devirler yerlerde süründü ve ben antalya'da drag yarışlarına araba hazırlayan bir ustaya kendi el yapımıyla kamyon eksozundan bozma (sıkıştırılmış) eksoz yaptırdım ve harika bir ses oluştu+alt devirler ölmedi.
sormak istediğim dizellerde zaten alt devir sorunu mevcut,acaba performans eksozu taksam daha da bozarmıyız? veya sizin önerebileceğiniz daha önce denediğiniz(dizele) bir sistem ya da marka mevcutmu?
autoclubturkey.com sitesinde kia formunda delijapon nikli arkadas dizel ceratosuna taktirmis.iyi ses aldigini soyluyordu.istersen onunla irtibata gec,size yardimci olacaktir.saygilar.
tşk ederim.konu hakkında forumumuzda teknik bilgisi olup yardım etmek isteyen olursa ve ankara'da nerede yaptırabileceğimi bilen olursa daha da sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme