Şimdi Ara

Dizi-Film Klasör İkonları [+ PSD Dosyası]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
6.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili DH Tema Delisi arkadaşlarım

Dizi arşivi yapan bir insan olarak Dizi klasörüne girince W7'nin klasör resmini görmekten bıkmıştım , bende bir psd dosyası buldum ve birçok dizi için ikon yaptım , yapmaya da devam edicem .

Nasıl Yaparım :

1) PSD Dosyasını Photoshop ile açın .
    2) İstediğiniz dizinin resmini PS'ye sürükleyip atın veya File > Open ile açın .
    3) Dizinin fotoğrafını PSD dosyasına sürükleyip atın .
    4) PSD Dosyasındayken , Dizinizin fotoğrafının Layer'ini PSD'nin layerinin altına sürükleyin .
    5) Ctrl + T kısayolu ile resmi küçültüp büyültün ve PSD'deki 2 beyaz çizginin birleşme noktasından kapağa oturtun .
    6) File > Save for Web and Devices > PNG-24'ü seçin ve kaydedin .
    7)http://www.convertico.com adresinden resminizi "ico" ya çevirin .
    8) Simgesini değiştirmek istediğiniz klasöre Sağ Tıklayın > Özellikler > Özelleştir Sekmesi > Simge Değiştir > Gözat > İco dosyasını seçin > Tamam
    9) İşlem bu kadar

Dizi İkonlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 28 Nisan 2011; 21:04:36 >

• burada video anlatımlı olarak farklı çalışmalarda koymuştum, bir göz at istersen. En azından farklı dvd cover veya klasör halinde çalışmalarda bulunmak istersen diye seçenek bulunur elinde...
  • Mesajım bulunsun
  • ps den hic anlamayan ben () bir tane yaptım ve guzel oldu, paylastiginiz icin tesekkurler..
  • işime yarayabilir teşekkürler.
  • Arşivimdeki film ve diziler için kullanacağım. Teşekkürler.
  • mesajım bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
  • Teşekkürler.
  • Dizi arşivcileri için gercekten cok yararlı bir paylaşım.Bende kullanıcam tabisi (: Ellerine sağlık,teşekkürler .
  • dexter için de yapmış olsaydın tam süper olacaktı
  • Teşekkürler :) DVD'ye çektiğim dizilerdede bunu kullanabilir miyim acaba ?
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithium1

mesajım bulunsun

4 yıllık konuyu hortlatmışsın be kardeşim

Keşke zamanında dosyaları adam gibi bi yere uplaod etseymişim, link ölmüş :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: lithium1

mesajım bulunsun

4 yıllık konuyu hortlatmışsın be kardeşim

Keşke zamanında dosyaları adam gibi bi yere uplaod etseymişim, link ölmüş :/

Eski konu ama Google'da üstlerde çıkabiliyor :) . Linki yenilemek istersenizhttp://mauricioestrella.deviantart.com/art/DVD-Plastic-Case-PSD-file-86546288 burada sanırım sizin verdiğinizin aynısı paylaşılmış. Ancak psdsi biraz düzenleme istiyor.

• HORT.
    Ayrıca teşekkürler. +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bearist -- 20 Haziran 2016; 0:43:28 >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde olan birisi bana psd dosyasını yollayabilir mi ? link kırık..
  • guzel paylasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Dizi-Film Klasör İkonları [+ PSD Dosyası]

Bu formatta simge dosyası nasıl olusturabilirim.. devianart dan çoğunu buluyorum ama childen of heaven gibi filmlerin klasör simgesi nette yok kendim nasıl olusturabilirim.. konuyu açan arkadaşın görseli istediğimden farklı

https://store.donanimhaber.com/74/58/f5/7458f56ea94823af8789d360ad6d27f0.png

Edit: devianart dan psd dosyasını buldum hiç anlamadığım fotosop programı yukleyeyim dedim 3-4 gb program boyutları ... Yine tıkandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 28 Şubat 2017; 17:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.