merhaba arkadaşlar ben dizileri rapidreactor den indiriyorum prison break 190 mb mp4 formatında ne varki tvde izlemek için kullandığım divx player bu formatı desteklemiyor , daha önce indirdiğim ortalama 357mb avi olan lost bölümleri sorunsuzca çalışıyor , benim bilmek istediğim bu formatı hangi convertor ta bulabilirim bide formatın tam adını söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
divx destekli bir oynatıcıda divxleri oynatmak için dosyayı divx'e çevirmelisin. total video converter veya dr.divx bu konuda iyidir.
Bilgisayarında oynatmak için GomPlayer derim, DVD oynatıcında seyretmen için ConvertXtodvd programı ile DVD yapıp seyredebilirsin.
arkadaşlar öncelikle cvplarınız için teşekkürler ama sanırım beni yanlış anladınız bende minton mdivx-1304 dvd oynatıcısı var , prison break bölümlerini mp4 olarak indirdiğim için makina çalıştırmıyor , total video convertor la bölümleri hemen hemen tüm formatlara çevirdim ama sadece 2 format çalıştı ama onlarda 400 mb ve üstünde olduğu için normalde 1 dvd de 12 bölüm koyamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: xax
Bilgisayarında oynatmak için GomPlayer derim, DVD oynatıcında seyretmen için ConvertXtodvd programı ile DVD yapıp seyredebilirsin.
boşver gom u yaa onu da denedim bir numara bs player pro
quote:
Orjinalden alıntı: garamalli
arkadaşlar öncelikle cvplarınız için teşekkürler ama sanırım beni yanlış anladınız bende minton mdivx-1304 dvd oynatıcısı var , prison break bölümlerini mp4 olarak indirdiğim için makina çalıştırmıyor , total video convertor la bölümleri hemen hemen tüm formatlara çevirdim ama sadece 2 format çalıştı ama onlarda 400 mb ve üstünde olduğu için normalde 1 dvd de 12 bölüm koyamıyorum
alah allah. Yaw sen diyosunki önceki avi uzantılı dosyaları dvd çalarım oynatıyo diyosun bende diyorum dr.divxle o formata çevir öyle izleyebilirsin diyorum. Sen ne anlıyosun?