Şimdi Ara

AC3 film izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

indirdiğim bir filmi winrar la extract ettikten sonra AC3 formatında olduğunu gördüm. Bu formattaki bir filmi nasıl izlerim.

K-lite 4.10 yüklü, BS Player var. Bunların yeterli olmaz mı bir ayar mı yapmam gerekiyor yoksa bir program mı yüklemem gerekiyor.

Teşekkürler...

• AC3 benim bildiğim kadarıyla ses filtreleme tekniğidir. bununla ilgili bir problem olduğu zamana filmden ses alınmaz. gidermek için ise AC3filter adlı küçük bir program var, o kurulu ve bu hata giderilir. Fakat senin indirdiğin film AC3 uzantılı ise bundan bir problem var. ya çok yeni bir teknoloji ile sıkıştırılmış film, ya da uzantısı yanlış girilmiş. şu yöntemi denerse büyük ihtimalle çözülür problem ;

bir dosya aç ve en üstten araçlar/kalsor seçenekleri/görünüm e tıkla "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanında kutucuğu boş bırak ve tamam de. şimdi o film dosyasının ismine tıkla ve A.avi yazarak enter de. şimdi filmi çalıştırmayı dene.
  • VLC yi kur, çalıştır ve videoyu sürükle bırak içine. :D
    Ben bu yöntemle uzantısını istediğim şekilde yaptığım videoları izleyebiliyorum. Örneğin .sys yapsam da.
    Bir de dosyaya sağ tıkla not defteri ile aç dosyanın ilk harfleri uzantısı olur genelde.

http://www.videolan.org/vlc/
  • bu tur filmler konusunda kmplayer tektir.film konusunda her turlu sorunu bu programlar çözebılırsiniz.bence herkes sorununu yazmadan once kmplayer ı ındırsın ve kursun o zaman cozemesse yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_eco

bu tur filmler konusunda kmplayer tektir.film konusunda her turlu sorunu bu programlar çözebılırsiniz.bence herkes sorununu yazmadan once kmplayer ı ındırsın ve kursun o zaman cozemesse yazsın

KmPlayer + K-Lite Mega Codec son versiyonu kur, işlem tamamdır.
  • Hem güldüm hem de kızdım kendime

meğer sadece sesiymiş. Daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmamıştım. Türkçe seslendirmesini vermişler onu indirmişim (400MB yuh)

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Olan benim kotaya oldu, Filmi de indirince 3/4 ü dolacak, daha ayın 4 ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surpriser -- 4 Ağustos 2008; 23:01:48 >
  • Söyle bir sorun oldu : İlk defa oluyor. Normalde AC3-BsPlayer ayarlarını yaparım.
    Geçenlerde format attım yeniden yükledim BS ile Ac3 ü,ama nedense AC3 ayarlarını birtürlü yapamadım nedeni de BS Player menülerinden ses kısmında AC3 Filter özelliği görünmemesi ? Böyle olunca da ayarları yapamadım. BSPlayer'in diğer sürümlerini de yükledim yine AC3 görünmüyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Film indirme ??
    5 yıl önce açıldı
    film indirme
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.