Şimdi Ara

Dizi izlemektenmi bıktık dizilermi kötü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesat ya bu sene dizileri filmleri geç oyun da çıkmıyor adam gibi... max payne 3 felan gelecekti gelemedi hala. shogun 2 total war felan hayal kırıklığı zaten... herkes 2012 ye mi hazırlanıyor ne yapıyor yahu...
  • Bir sürü iyi dizi var. Ben zaman bulup izlesem diyorum sen izlemekten bıktık diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bir sürü iyi dizi var. Ben zaman bulup izlesem diyorum sen izlemekten bıktık diyorsun.

yeni çıkan diziler kötü be abi bi raising hope var. my name is earl ün yapımcılarından o da zaten. bide community e ii diyolar ama izlemedim daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bir sürü iyi dizi var. Ben zaman bulup izlesem diyorum sen izlemekten bıktık diyorsun.

yeni çıkan diziler kötü be abi bi raising hope var. my name is earl ün yapımcılarından o da zaten. bide community e ii diyolar ama izlemedim daha...

Napıcan abi yeni çıkanları. Eski efsane bir sürü dizi var. Onları izleyene kadar yeni efsaneler gelir zaten.

• White Collar'ı tavsiye ederim.Bende yeni başladım sayılır 2. sezonun ortalarındayım,3.sezonda dizi.Gayet güzel,her bölümde farklı bir konu ele alınıyor.
  • Hafızamı sildirip Prison Break izlemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

White Collar'ı tavsiye ederim.Bende yeni başladım sayılır 2. sezonun ortalarındayım,3.sezonda dizi.Gayet güzel,her bölümde farklı bir konu ele alınıyor.

hocam başlayıp çok dizi bıraktım bazıları şöyle
    breaking bad
    fringe
    the oc
    the mentalist
    bunlar bazıları birkaç tane daha vardı ismini hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodie*

Hafızamı sildirip Prison Break izlemek istiyorum.

Böyle bir imkanım olsa 1 dk durmam.
  • hocam friends için garanti veriyorum. gerisini bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyzli Üye

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

White Collar'ı tavsiye ederim.Bende yeni başladım sayılır 2. sezonun ortalarındayım,3.sezonda dizi.Gayet güzel,her bölümde farklı bir konu ele alınıyor.

hocam başlayıp çok dizi bıraktım bazıları şöyle
    breaking bad
    fringe
    the oc
    the mentalist
    bunlar bazıları birkaç tane daha vardı ismini hatırlamıyorum

Breaking bad, the mentalist bende onlara başlayıp bırakmıştım ancak fringe'i bırakarak hata etmişsin bilimkurgu açığını doldurabilcek adam akıllı tek dizi Fringe ilk bölümler sarmamış olabilir ama sezon ortasına hata sezon sonuna kadar sabretmelisin sezon finalinde sonra zaten bırakacağını zannetmiyorum

• House gibi oldu Fringe de. Aynı şey sürekli oluyor. House 6.sezon 15.bölümde bıraktım. Fringe ise 2.sezon 13.bölümde. Merak da etmiyor değilim. Walter Bishop ve House ise merakı arttıran unsurlar. Ama hem polisiye dizileri sevmemem hem de her bölüm-yeni konu olayının abartılmış olması beni soğuttu Fringe dizisinden. Aşırı monoton gidiyordu. Belki 4.sezondan devam ederim diziye. Zira arada pek de tahmin edemeyeceğim şeyler olmayacaktır.
  • Ben de boştayım ne zamandır, ara ara Six Feet Under izliyorum ama Fisher ailesini izlemek ne kadar zevkli de olsa sürükleyici değil pek .

Yeni başladığım AMC kanalının The Killing dizisi var, toplam 13 bölüm ilk sezon.
    Sade, doğal, ağır ama akıcı halini çok tuttum bu dizinin; bir de başroldeki Holder-Linden ikilisi diziyi götürüyor. Şuan boşta olanlara tavsiye edeceğim bir polisiye dizi.
    + 720p izlemek de müthiş, dizinin ağır havasını hissettiriyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 6 Temmuz 2011; 0:03:59 >
  • Cem Yılmaz ın dediği gibi Bir yerden sonra doygunluk oluyor hehralde ben de zamanında "Prison Break" ten günde 13 bölüm izlediğimi bilirim şimdi ise 3 bölüm zor izliyorum
  • friendsi bende öneririm. 10 sezon epey oyalar.
  • Diziler kötü.

Birçok dizi çıkıyor fakat adam gibi dizi sayısı çok az. izlediğin dizileri bende izledim, eğer onları beğendiysen OZ adlı diziyide beğenirsin. Hapishane hayatını anlatan bir dizi (1997-2003). Birçok öneride yapabilirdim ama kafan karışmasın bence bunu kesinlikle izle.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerinho -- 6 Temmuz 2011; 0:41:24 >
  • Saran dizilerin hepsini kısa bir süre içinde tükettim.Şimdi çerezlik diziler izliyorum günde 1-2 bölüm eskisi gibi saran yapımlar azaldı.
  • Çok kaliteli yapımlar azaldı. Ben şimdi Braeking Bad, Spartacus, The Walking Dead'i bekliyorum. Breaking Bad'in başlamasına baya az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

House gibi oldu Fringe de. Aynı şey sürekli oluyor. House 6.sezon 15.bölümde bıraktım. Fringe ise 2.sezon 13.bölümde. Merak da etmiyor değilim. Walter Bishop ve House ise merakı arttıran unsurlar. Ama hem polisiye dizileri sevmemem hem de her bölüm-yeni konu olayının abartılmış olması beni soğuttu Fringe dizisinden. Aşırı monoton gidiyordu. Belki 4.sezondan devam ederim diziye. Zira arada pek de tahmin edemeyeceğim şeyler olmayacaktır.

Fringe'de tahmin edemeyeceğimiz şeyler olmayacak.. Peki :) Şaka bir yana Fringe 2. sezondan sonra çok farklı ilerliyor. Ara ara tek bölümlük olsa da büyük çoğunluğu ana konuyla ilgili. Hele son bölümlerde olanlar gerçekten farklı ve merak uyandırıcı. Bana göre çok güzel bir dizi. Tek bölümlük olaylar bile ilginç hikayelere sahip olduğu için izlemesi zevkli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.