Şimdi Ara

Dizi izleyerek ingilizce öğrenen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
5
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temelin varsa öğrenirsin.Yani temel cümle yapılarını vs. bilirsen yeni cümle yapılarını da onu baz alarak öğrenebilirsin.
  • Var.Benim oda arkadaşım orta okuldan beri alt yazılı film izliyormuş.Şuan ingiliz bir adamla konuşacak seviyede.Okulda iyi bir eğitim aldığını sanmıyorum.Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu.İlk vize sınavlarında ingilizceden 96 aldı.Ortalama 70 küsürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

6 yıldır ingilizce dizi izliyorum.

2 yıl ot gibi izldikten sonra pokemonu izledim tamamen ingilizce olarak. inanılmaz faydası oldu. daha sonra doctor who yu ingilizce altyazılı olarak izledim. şu an herhangi bir filmi veya diziyi rahatlıkla ingilizce altyazıyla izleyebiliyorum.

düz lise mezunuyum. en son lisede en son 6 sene önce ingilizce dersi aldım. ingilizce öğrenmemi dizilere borçluyum diyebilirim. dediğim gibi özellikle pokemona

"Pokemoon kargaçın fooor" çevir bunu o zaman yiyosa çok laf yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

sabah akşam house izleyen biri olarak takip

Topala selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenmek deilde bilineni geliştirmek he ugrasırsan iyice kavramak hatta
  • bende 20 civarı yabancı dizi izledim ve bazılarının yeni bölümleri çıkıyor takip ediyorum bir sürü online oyun oynadım ingilizce haber vs. dinledim
    kesinlikle yararı dokundu bir yerden sonra artık anlamaya başlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Scarface'i 12 kere izledim ve neredeyse her repliğini öğrendim faydası oluyor kesinlikle

Sen kuba aksaniylada konusuyorsundur simdi

Alttaki arkadasla ayni anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 1 Ocak 2014; 23:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir şey olsaydı şu an burada olmazdım
    ingilizce biliyorsan geliştirebilirsin daha iyi konuşursun mesela Sherlock - The Big Bang Theory

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 1 Ocak 2014; 23:36:39 >
  • Listening , Vocabulary ve Reading gelişir ama Writing, Use of English ve Speaking gibi kısımlar zayıf kalabilir
  • İlk okuldan beri izlerim.Yabancı çoğu diziyi bitirdim hatta aralarından tekrar başladıklarım bile oldu(Lost-Dexter).Faydasını cidden gördüm, şuan ingilizce altyazılı bir diziyi tamamıyla anlayarak izleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.