Şimdi Ara

Dizi izleyerek ingilizce öğrenen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dediklerini anlar hale gelirsin konuşamazsın.
  • Sadece kulak dolgunluğu yapar biryerden duyduğunda ben bunu biliyorum diyip anlarsın ama eşit düzeyde ingilizce bilen bir türk anlayamaz çünkü daha önce telaffuzunu duymamıştır.Altyazılı tavsiye ederim.
  • olmaz bence ne kadar kelime bilirsen o kadar anlarsın ki kelime öğrenmek bir kere görünce aklında kalmaz en az bir hafta tekrar etmelisin eğer öğrenmek istiyorsan günlük 5 kelime ezberle diğer gün tekrar et ama 5 kelime daha ezberle böyle böyle 5-5 arttırarak tekrar edersen çok faydalı olur
  • ben bir bolumden sadece 1-2 kelime ogreniyorum. Bence yeterli ayrica cumlelet kulak dolgunlugu kazandiriyor hem sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yds sınavına 3 yıllık wow (world of warcraft) ingilizcemle girdim ispanyolca tutturmuştum yani faydası olur şarkı,oyun dizi vs.
  • faydasını görürsün
  • Aslında gelisimi hissediyorum,ama ingilizce altyazıya geçmem gerek.

• öğrenemezsin ama geliştirebilirsin

öğrenmek istersende kelime hazineni geliştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Gelistiren,ogrenen var mı?bilmediğim kelimeleri aklımda tutamıyorum.siz nasıl yapıyosunuz?

supernatural dizisini altyazısız izle adamlar tane tane konuşuyor biraz ingilizcen varsa elinde sözlükle bayağı geliştirirsin tabii ama gerçekten öğrenmek için yabancı ülkeye gitmek gerekli bunun içinde work and travel ile malta yı tavsiye ediyorlar
  • Faydasi mutlaka oluor ben uygulamaya basladim bunu.
    Cift altyazi ile izliyorum dizileri ayrica bazi dergilerde yazilarin hem ingilizce hem turkceleri var.o da cok yarrli

• geliştiriyorum

altyazı ingilizce bilmediğim kelimeyi not alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Online oyun oyna ve altyazili film dizi izle farki goruceksin

silkroaddan öğrendim ingilizceyi resmen.katılıyorum
  • 6 yıldır ingilizce dizi izliyorum.

2 yıl ot gibi izldikten sonra pokemonu izledim tamamen ingilizce olarak. inanılmaz faydası oldu. daha sonra doctor who yu ingilizce altyazılı olarak izledim. şu an herhangi bir filmi veya diziyi rahatlıkla ingilizce altyazıyla izleyebiliyorum.

düz lise mezunuyum. en son lisede en son 6 sene önce ingilizce dersi aldım. ingilizce öğrenmemi dizilere borçluyum diyebilirim. dediğim gibi özellikle pokemona
  • Ogrenmek degilde gelistirmeye ve telaffuza cok yarari var

• ilk türkçe altyazı sonradan ing donersin telaffuzun aşırı şekilde gelişir

• hocam eğer ingilizce altyazılı izlersen,bilmediğin kelimeleri çıkarır onları da öğrenirsen ciddi anlamda çok yararı olur.Çünkü aynı anda hem listeningi hem speakingi geliştirmiş olursun.Dizide geçen cümleler bilinçaltına yerleşir böylece konuşman daha iyi hale gelir.Türkçe altyazılı izlersen de faydası olur.Çünkü bildiğin kelimeleri tekrar etmiş olursun
  • Scarface'i 12 kere izledim ve neredeyse her repliğini öğrendim faydası oluyor kesinlikle

• Yetenek lazım öyle öğrenmek için . Nerden biliyorum örnek : ben
  • Kulağın gelişir duyduğunu daha iyi anlamaya başlarsın ancak önemli olan konuşabilmek onu da başka bir şekilde halletmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Gelistiren,ogrenen var mı?bilmediğim kelimeleri aklımda tutamıyorum.siz nasıl yapıyosunuz?

Benim üniversite hazırlığda önceden Amerikadan yaşamış bir öğretmenim vardı. Çok iyi amerikan askanıyla konuşuyordu. Hocama sordum amerikan aksanında konuşmamı nasıl geliştire bilirim. Film izle dedi. Özellikle savaş filmleri (askerlerin konuşmaları falan bilirsin). Filmdeki konuşmaları anlamasan bile izle ve en önemlisi altyazısız izle. Dediği gibi yaptım hazırlık boyunce 1 sene nerdeyse her gün izledim. Şimdi amerikan aksanıyla konuşa biliyorum fenada değil yani. Anlayacağın aksanını geliştirmek istiyorsan filmlerin çok faydası oluyor.

Edit: İmla

Edit 2: Ama birde şu var önceden ingilizce temelim baya iyiydi. Sıfırdan başlamdım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 1 Ocak 2014; 23:26:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.